OnsDagens tacksamhet

Tack vare snälla vägarbetare fick vi två lass fyllnadsmassa från gamla vägen och tack vare snälla grannen med traktor så är nu blivande grillplatsen ut-schaktad!

Grillring är redan införskaffad och den befintliga grillen på tomten ska flyttas ner dit. Skifferplattor som vi norpat från landet ska läggas ut och timmer till att bygga upp ett vindskydd är vi på jakt efter. Tänker på sikt göra något sorts "lummighets-mys" runt grillplatsen så att man "måste gå in i ett annat rum i trädgården" för att komma till grillplatsen. Härligt! Vi gillar lummighet! :)

♣ 

Kommentarer
Postat av: Cecilia Karlsson

Det låter jättemysigt! Min pappa byggde något liknande i trädgården, som en öppen "carport" nästan, med en grill i ena hörnet och ett gäng utemöbler i det andra. Där klättrar sedan många år också humle och på utsidan har han satt bärbuskar. Blir som ett slags uterum där man kan tillreda mat och lyssna på det stilla regnet smattrandes på plåttaket - helmysigt!

2009-07-01 @ 16:38:10
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Cecilia Karlsson: Men det där lät ju hur hörligt som helst! Tack för att du delar med dig, alla tips är välkomna i nuläget! :)

2009-07-02 @ 07:43:23
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0