Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Glad och upprymd!
Gjort: Vi har legat på täcket på golvet alla 4 och myst med varandra! Leon är inte stilla en sekund nu, vill bara försöka vända sig hela tiden - åt båda hållen! Vi har också suttit och planerat hur huset ska inredas och färgsättas på bästa sätt!
Gör: Bloggar och väntar på frukost som Johan just nu gör i ordning. Vilken tur jag har som blir så lyxigt behandlad!
Planer: En skön långpromenad innan lunch och sedan ytterligare en smakportion potatis till Leon. Vid 13-tiden kommer det gäster hit på tårta för att fira husköpet! :D
Bästa: Att vi har varandra!
I behov av förändring: Det trista vädret... :(
Leon : Var helt slut på efter gårdagens super-trevliga baby-shower + ett lååångt, varmt bad fyllt med plaskande och lek! Han sov i princip hela kvällen och plockade bort det mål han annars äter kring 21. Jag har väntat på att han ska göra det de senaste veckorna för han är så trött då han ätit vid 19.30 så han somnar nästan. Igår åt han vid 20-tiden och sov ända till 05.20 så han höll sig länge. Dock högg han som en liten piraya då han väl fick äta så han var verkligen vrålhungrig! ;)
Väder: Mulet, grått och trist!


Kommentarer
Postat av: Nadia

Hur ser det ut med miljövänlig färg, tapeter osv nuförtiden? Äggoljetempera? Linoljefärg? Pappa tapetserade för många år sedan med miljövänlig tapet som innehöll träflisor som han sedan målade med någon vit kalkfärg, blev jättesnyggt! Har för mig att det ska finnas secondhandbutiker inriktade på inredning för dem som renoverar också, stämmer det? Hur tänker ni?

2009-03-16 @ 14:38:02
Postat av: Malin Harju

Nadia: Det finns ett bra utbud med miljömärkta (Svanen) färger. Vi tänker oss att i den mån det går såklart använda bra material. Det blir nog mest målat hemma hos oss, blir ju så då Johan är dekorationsmålare, och vi dessutom redan har allt som behövs i materialväg; rollers, penslar, slipgrejor mm.



Har inte hört talas om sådana Second handbutiker, låter smart!

2009-03-17 @ 08:30:47
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0