MånDagens tacksamhet

Johan & jag konstaterade i helgen att man känner sig otroligt rik då man inte är så beroende av samhälleliga tjänster på samma sätt som då vi bodde inne i stan. Vi har så pass mycket självtryck på vattnet att vi ändå får vatten om det blir strömavbrott och vi kan allihopa bo i gästrummet innanför köket och elda i vedspisen för att få värme och laga mat på densamme om det skulle behövas. 

Det tycker vi känns betryggande och skänker oss rikedom!



 


Kommentarer
Postat av: Erika

Det låter som en trygghet =)



Sv, Mats och jag har börjat spana efter hus. Jag skulle kunna tänka mig att bo en bit inåt landet men Mats vill inte det.

Lite trist. Så jag försöker kompromissa.

Drömmen vore att ta över föräldrahemmet i hemling så småningom. Men fem mil är lite långt även för mig om man tänker på att man ska pendla fram och tillbaka till stan varje vardag.



Kramen!

2009-11-23 @ 16:53:10
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Lisa

Visst är det underbart! Vi klurar på att sätta in en gjutgärnskamin med kokplatta i vardagsrummet, då är saken klar för oss också. Nu har vi den lyxen att äga några elverk som förut användes till laggårn då kossorna skulle mjölkas vi strömavbrott. Så vi klarar oss! (med lite fusk)

2009-11-23 @ 18:42:50
URL: http://omlivetpalandet.blogspot.com
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Erika: Har ni? Men oj så kul! :D Hittat något spännande än? Kolla in det som finns hos Mäklarhuset i Eldsmark...oj, oj, oj! Bara 4 mil på perfekt väg i till stan!



Kramalin



Lisa: Åh vad smart! Inte knasigt alls! Och fusk är tillåtet ibland! :)

2009-11-24 @ 06:36:42
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0