MånDagens tacksamhet

Idag kommer Johan hem med miljömärkt, brunt inslagningspapper. Ikväll innan bion tänkte jag köpa röda snören i papper. Dessa ska användas imorgon då jag slår in julklapparna så att alla som får klappar av oss denna jul kan sortera det till pappersinsamlingen istället för att måsta kasta vanligt jul- och presentpapper i de brännbara soporna. För visst vet ni att man ska göra så?

Malin ♣ 

Kommentarer
Postat av: Anna Kittybloggarn

Var hittade han det pappret då? Jag funderade nämligen på brunt papper i år igen. Det har jag haft då och då. Finns det miljömärkt och släng-i-pappersinsamlings-vänligt är det ett stort plus.

2009-11-30 @ 11:07:06
URL: http://bloggenomkittydrew.blogspot.com/
Postat av: Nadia

Jag vill också veta vart ni hittat det? Min bror slår nästan varje år in i (och jag gör det ibland) tidningspapper vilket också kan blir grymt fina paket!

2009-11-30 @ 12:18:30
Postat av: Lisa

åh brunt papper är fint. var har han hittat det :D?

2009-11-30 @ 14:19:41
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Eller också slätar man ut pappret, viker ihop och använder det igen nästa år! Om man låter bli att tejpa och bara kör med snöre så gå ju det väldigt bra!

Kramkram!

2009-11-30 @ 14:44:23
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Anna Kittybloggarn: De har det på hans firma.



Nadia: Åh, det kanske man skulle göra också! Hittade inga röda snören och bruna paket med svarta snören känns inte så juligt. Så då kan man ju lika gärna gör mer icke-juligt på samma gång. :)



lisa: Läs ovan. :)



Lisa: Ja, det har jag gjort då jag gett bort presenter inslagna i Ekokuls elefantbajspapper, på så vis kan de som får det använda det igen. :D



Kramalin

2009-12-01 @ 09:53:55
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0