Tygblöjs-guide

Jag vet ju att ni är jättemånga (efter alla mail ni skickar) som är nyfikna på det här med tygblöjor och äntligen! Nu har bästa Lisa satt ihop en toppen-guide på sin blogg!

Att det skulle lukta verkar vara främsta anledningen till att folk väljer bort tygblöjor, kan det stämma? Jag har mer och mer börjat snegla åt detta håll då jag sneglar mot kommande barn. Jag har ju turen att känna Lisa på riktigt så jag får väl åka hem till henne och be henne visa mig på riktigt innan det väl är dags. Just nu fortsätter vi dock köra med de ekologiska engångsblöjorna så länge Leon har blöjor.

Vi använder ju endast engångs-tvättlappar (våtsavetter) då vi är borta och inte har tillgång till vatten, annars använder vi tvättlappar från Imse Vimse som vi köpt på Minimundus i mjuk, ekologisk flanell och de slänger vi i en hink utan lock, inne i tvättstugan där vi har skötdelen, i väntan på tvättmaskinen. Är vi borta lägger vi dem i en påse i skötväskan tills vi kommer hem. De luktar heller inte så vida man inte rör om en massa i hinken och drar ett djupt andetag (har dock inte testat det men jag antar att det skulle lukta då! ;) ) men det tycker jag säger sig självt!

Tack Lisa för en suverän guide! :D


Kommentarer
Postat av: Lisa

Tack för din fina kritik! Du skulle kunna låna en blöja och testa själv. (Det fina med tygisar, man kan låna utan att förbruka.) Har en annan kompis som lånat och blev fast direkt. :-)

2009-11-16 @ 15:37:25
URL: http://omlivetpalandet.blogspot.com
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Lisa: Ja, jag tror jag måste göra det nån gång. Men då måste en live-guide ingå också!!! :)



Kramalin

2009-11-17 @ 06:07:53
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Lisa

Inga problem! =)

2009-11-17 @ 20:28:12
URL: http://omlivetpalandet.blogspot.com
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Lisa: Härligt! Tackar! ;)

2009-11-18 @ 06:12:10
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0