Vinnaren blev Anja!

Ett stort grattis till Anja som vann resekitet från Bentley Organics som lottades ut i samarbete med Ekohygien! Maila den adress dit du vill ha vinsten skickad (adress finns under profilbilden längst upp i högra spalten) så kommer den med posten om ett tag. :)

De tips som inkom om att resa miljövänligt var följande;

¤ För att minska vardagsresorna så mycket som möjligt när barnen var små skaffade vi en cykelkärra (med plats för två knoddar). Istället för att ta bilen (när det inte var så långt) så bäddade vi in barnen i kärran. Riktigt mysigt!

¤ Jag spinner vidare på ovanstående kommentars cykeltema och slår ett slag för cykeltaxin! Här i Uppsala finns det en beundransvärd man som i ur och skur cyklar runt i stan och erbjuder folk skjuts i sin takförsedda cykelkärra. I utbyte mot några tior får man chans att på ett nobelt sätt bli förflyttad mellan stans sevärdheter eller varför inte mellan mataffären och hemmet. Kanske en smula okonventionellt och knasigt men trots det en fantastiskt bra och miljövänlig idé!

¤ Apostlahästarna...så givet om man står stadigt på jorden. Alla har så bråttom hela tiden så jag tror att detta färdsätt behövs för att vi ska kunna tagga ner lite och inte bara stressa förbi allt. Man hinner se och uppleva det som passerar runtomkring. Dessutom kostar det bara bra skor och ger dessutom mycket bra motion

¤ jag tänkte att min kommande bebis ska få resa miljövänligt i sjal, så vi slipper krångla med vagn i kollektivtrafiken. jag tror att om jag kan undvika vagn så länge som möjligt så kommer jag inte börja tänka på att skaffa bil. just nu reser den väldigt miljövänligt i min mage :D


På onsdag kommer en ny, toppen-tävling i samarbete med Ekokul så håll utkik då!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0