Det gick bra hos doktorn! Lungorna

261957340f1d64f99599b7587f3f1f80.png

Det gick bra hos doktorn! Lungorna var tipptopp och snabbsänkan var normal. Vi har faktiskt gett Alvedon nu (efter 6 dygn hade även vi en gräns) och med lägsta dosering har vi fått bukt med febern. Doktorn sa att det bara är att vänta ut det eftersom han inte fått någon specifik följdåkomma som t.ex. öroninflammation eller lunginflammation. Nu sover en ny-ammad liten prins lugnt och skönt i sängen efter vad som kom att bli en ganska lång dag. Stora, mjuka snöflingor dalar sakta utanför. Bakad eko-potatis med Feta-röra är på G för oss vuxna (första målet riktig mat sen i lör!) innan det vankas Idol. Man känner sig själv slut som artist så då är det kul att kika på andra! ;D Trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag bara undrar om det finns någon speciell anledning till att du inte tar Alvedon (förrän du, som sagt, nått din gräns efter 6 dagar)? Visserligen tar jag nästan aldrig värktabletter, om det inte är så att något (feber, mensvärk) förhindrar mig från att göra saker.

2009-10-26 @ 13:51:18
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Fanny: Klicka på länken nedan så har du en av anledningarna till att vi inte ger Aövedon. Vi tror på att behandla och kurera så naturligt som möjligt och ett kemiskt framställt läkemedel passar inte riktigt in där.



http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/alvedon-okar-risken-for-astma-hos-barn-1.666813

2009-10-27 @ 08:59:25
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0