Feberfri Leon :) idag men en sjuk

0-7954b4299b66b6a32b8e35965bdca7dc.png

Feberfri Leon :) idag men en sjuk pappa istället! :( Jag mår fortfarande inte hundra bra utan dras med genomjävlig rethosta. Tur är att jag fått bukt på bihålorna med gårdagens nämnda kur! Just nu ska jag se om jag får bukt på rethostan med 3 dl. kokhett vatten, 1 tsk. torkad anis, 1 tsk. torkad timjan och 1 tsk. honung. Låt dra i 15 min. och drick sedan.


Kommentarer
Postat av: svärmor

Oh, Johan vad jag lider med dig. Du som skulle på roligheter i helgen och allt - tycker synd om dig

/svärmor

2009-10-21 @ 11:52:25
Postat av: Carolina Johansson

Hej där i sjuksängen!

Stackars hela familjen Lyckobacken!! Hoppas att ni snart blir friska och krya igen. verkar ialla fall som att du har dunder kurer att ta till. Själv motade jag inflamation i bihålorna förra veckan med Pepparmynts the, med smaksatt honung med just pepparmynta och för att få extra sting var jag ute och plockade lite fäska blad pepparmynta också. jihu, vilken fart det blev och snabbt blev jag bättre! Tack så jättemycket för vinsten, så roligt att gå till postlådan när man får eko-presenter! KOmmer nog väl till pass. Intressant även med kuväret, vart har du hittat det??

Krya på er som sagt!

kram carolina

2009-10-21 @ 14:09:28
URL: http://ekomam.blogspot.com
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

svärmor: Tack! Jag tycker också det känns trist - både att vara sjuk och att missa resan. :( Tur biljetterna blev sålda i alla fall!



/Johan



Carolina Johansson: Ja, vi har nog tyckt lite synd om oss! ;) Kul att du gillade vinsten! Kuvertet kommer från ett av korten som finns att köpa på Ekokul! De roar alltid - stora som små!



Pepparmynta är toppn! Det blev så kallt här uppe så jag fick plocka in våran och torka den, men nu har vi gott att nalla av i vinter!



Många kramar!

2009-10-22 @ 10:15:14
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0