Gårdagen

Åh, vilken fantastisk födelsedag det blev för Leon igår! :D Vid 13.30-tiden kom morbror & moster med sin vovve och från 16.30 rullade det på i en strid ström med farmor, morfar, gammelfarfar m.fl. Sammanlagt var vi 13 stycken + jubilaren själv som njöt av att stå i centrum! Han var lite små-grinig pga. tandsprickning men så fort paketen dök upp sken han som en sol!

Min födelsedag;

  

Mamma hade pyntat och dukat fint!

 

Innan gästerna kom lekte jag & Tofu med de fina byggklossar i FSC-märkt trä från Kretsa som mamma och pappa gav! De är jätteroliga!

 

Omslagspapperet från moster & morbrors paket gjorde mamma en jättefin tavla av! Hon säger att den är perfekt att använda då man ska prata om etnicitet och annat etniskt ursprung. Jag fattar ingenting, kanske blir det på min 2 årsdag? :)

  

Jag fick fina kort, bl.a ett tillverkat av elefantbajs från Ekokul och ett från Unicef!

 

Jag fick fina kläder, bl.a. dessa från Blingo av mamma & pappa...

 

...och dessa fina från Ecoloco! Tack Loa! :D

 

Min Småkompis från Little Bloom har jag myst en massa med! Härlig att pillra på! Tack fröknarna Bloom!




Några paket var inslagna i ekologiskt presentpapper från Ekokul!



Dockan på bilden heter Harry och är ett av Rubens barn som bl.a. finns på Trä Otto! Fick honom av mormor & J och det är nästan som att ha en tvillingbror då han är 50 cm. lång och väger 1 ½ kg! Han har på sig en fin halsduk från Katvig som mormor köpt åt mig av LoaEcoloco! Man ser även de paket som farmor & farfar hade med sig innehållande mer ekokläder. :)

 

Från Kretsa kommer denna xylofon och denna timmerbil! Roligt tillskott till leksamlingen!



Jag fick så många fina saker så jag var tvungen att kliva upp 05.40 imorse och leka i två timmar innan jag kunde somna om igen! :) 

Jag fick även en spikbräda och en klosslåda av morfar & A som jag lekt med nu på morgonen och pengar till spargrisen (som egentligen är en hund) av både gammelmormor och farmor & farfar. Jag fick ett FSC-trätillverkat bord som hör ihop med grodstolen jag fick på namngivningen av gammelfarmor & gammelfarfar och en spargris som var en groda, också av dem. Av moster & morbror fick jag även en xylofon som de ska byta så jag får ett nytt paket då vi åker till fjällen eftersom jag fick en av mamma & pappa också! Jag fick även en till spikbräda av farmor & farfar som pappa ska byta någon dag inne i stan till fler träfrukter- och grönsaker som jag har några av swdan tidigare och leker så mycket med! :)

Jag gillar att fylla år så mycket så jag tror jag ska göra det varje dag fast mamma säger att det inte går! ;) Men ikväll kommer en massa av mammas & pappas kompisar hit och fikar och på söndag ska jag ha barnkalas för 6 st. kompisar. Då ska jag & mamma bjuda på majskrokar och hemmagjord isglass! :P

Tack för en fin födelsedag allihopa!

Kramar Leon - 1 år!




Kommentarer
Postat av: mormor

jodu lillgubben, det är kul att fylla år trots att du såg lite förundrad ut när vi sjöng "ja, må han leva". Kanske det berodde mer på den ganska falska sången än på det faktum att vi sjöng. Hoppas att du får en trevlig helg med mer paket och många kompisar - både stora och små / mormor

2009-10-16 @ 10:20:09
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

mormor: Ja, det var väl ingen skönsång som kunnat kvala in till Idol precis! ;)



Kram Leon & mamma

2009-10-16 @ 10:30:14
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: lisa

Åh vad sött inlägg och verkar som han haft en mkt fin dag!

2009-10-16 @ 12:38:06
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Loa

Förstår att du var tvungen att vakna tidigt och leka med alla fina saker. Härligt att fylla år. Kram

2009-10-28 @ 22:36:06
URL: http://www.ecolocobloggen.blogspot.com
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

lisa: Ja, det hade han verkligen! :)



Loa: Ja, det är ju toppen! Många kramar!

2009-10-29 @ 07:46:43
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0