Think pink the eco-style!

Oktobermånad är ju som bekant vid det här laget bröstcancermånaden. En massa produkter märks med Rosa Bandet-symbolen och pins bekläder både jackor och koftor. I mitt tycke är Rosa Bandet-galan på TV 3 en av årets bästa galor och självklart ska den ses i år i slutet av oktober.

Se hela bilden








Hos Ecoloco och Loa kan man köpa härliga amningstoppar från Boob (ekologiska såklart!) i ett härligt Think Pink-tema!



I Sverige så får var nionde kvinna diagnosen bröstcancer. Tack vare forskningens alla framsteg så överlever idag närmare 80 % dessa. Då nära anhöriga till mig drabbats och tillfrisknat  tack vare forskning ligger detta mig varmt om hjärtat. Jag välkomnar därför alla dessa försök till att samla in pengar!
Boobs insats är att varje år göra en amningstopp med tryck på temat Think Pink! 2009 års tröja bär motiv designat av designern Kicki Fjell från Dedicated Followers of Fashion.

För varje topp man köper hos Ecoloco så skänker de dessutom ytterligare 25 :- till Bröstcancerfonden! Heja Ecoloco!!! :D






Kommentarer
Postat av: Desiree

Jag vill egentligen bara tacka för det vackra blå hjärt halsbandet du skickade till mig för ungefär ett år sedan. Jag använder det jätte ofta och betyder mycket för mig. Tack!

2009-10-08 @ 06:22:43
URL: http://tromigellerej.webblogg.se/gladajag/
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Desiree: Men så glad jag blir, vad roligt att det uppskattades! Tack för att du återkom och berättade det! :)



Kramalin

2009-10-08 @ 07:14:55
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Loa

Malin, jag skulle behöva dig för att skriva våra pressreleases...nu snor jag "the eco style" rakt av från dig och lägger på Newsdesk :-)



http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/think-pink-327742



kram

2009-10-08 @ 23:18:28
URL: http://www.ecolocobloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0