Tävla om eko-gott för vovven!

Denna onsdag är det de små vovvarna som ska få sin beskärda del av eko-flärd här på bloggen! :D Med anledning av älskade Lotus' 5-årsdag idag så ska alla hundvänner där ute få chansen att smaska på något smarrigt!



Aaniston Best Friends Are Forever "Lotus" fyller 5 år idag! Grattis till världens mysigaste gos-brum! Vi älskar dig, Skrot-Lotan! ♣

I samarbete med smarriga Ecodog lottas ett godiskit ut till våra små fyrbenta vänner! Linda som har Ecodog har plockat ihop sin favoriter och just din hund, eller en annnan hund i din närhet, har chansen att vinna detta! Här hemma serveras hundarna alltid eko-gotter från Ecodog och de älskar det!

 

I kitet finns Organic pet minis Soltorkade tomater, spenat och örter, Organic Pet minis Morot och äpple, Organic pet minis Kanel & honung och Yarrah mjuk tuggpinne av nötkött. Lotus & Tofu har varit kräsna finsmakare av allt och de älskade det! Har ni hund så måste ni bara tävla om detta!

Ni har, som alla andra gånger, till måndagmorgon på er att tävla och för att vara med vill vi att ni går in på deras webshop och anmäler er till deras nyhetsbrev. Skriv sedan i kommentaren här att ni gjort det samt berätta för oss om det roligaste eller finaste, fulaste eller konstigaste eller kanske mest speciella hundnamn ni hört talas om! :) Jag ser fram emot den läsningen och kommer då vinnaren koras att delge er de två knasigaste jag hört! Lotus & Tofu låter hälsa att de inte får omnämnas! ;) Ha, ha!



Ett vovvsigt lycka till, alla läsare! :)

Malin, Lotus & Tofu,  Linda & Wille ♣

Tävlingen är nu avslutad, tack för er medverkan!

 


Kommentarer
Postat av: Frk Greta aka Angela

Åh trillade in på denna bloggen av en ren slump.

Och vill såklart delta i tävlingen. Så jag har anmält mig till nyhetsbrevet.

Mitt speceilla hundnamn är Kämpa. Det tillhörde en mycket speciell schäfertjej.

För att göra en lång historia kort så fick kämpa diagnosen "malingt lymfom" för snart 3 år sedan.

Vi gjorde valet att ge henne behandling sålänge hon mådde bra. Det var aldrig någonsin meningen att hon skulle må dåligt för att vi skulle få ha kvar henne i livet. I sommar blir det 2 år sedan vi tog beslutet att sätta stopp.

Kämpa blev 4½ år.

Hon fattas oss varje dag. Vägen där djursjukhuset ligger heter dessutom Kämpevägen. Vilket än idag ger rysningar när jag åker förbi.

Och här kan jag slänga en känga till Agria, som valt att ta bort skyddet i försäkringen som hjälper om ens hund behöver strålning och cytostatika. Skämmes! (och ja, jag har gett dom mina skarpa åsikt som framförts till cheferna)



Idag har vi en glad och livlig rottweilerkille som heter Ross. Och jag tror bestämt att han skulle uppskatta lite ekologiskt godis ;) /Angela

2010-04-21 @ 06:57:42
Postat av: Susanne

Grattiskramar till Lotus på 5-årsdagen från oss! Jag fixar länken!

2010-04-21 @ 08:43:29
URL: http://whippeternal.wordpress.com/
Postat av: Helena Wramby

Hej på er och grattis till Lotus på 5 årsdagen!



Min hund Alice går två dagar i veckan på världens mysigaste hunddagis och där på hennes dagis går det en härlig kille vid namn Hannibal, mycket ovanilgt och speciellt namn på en hund enligt min åsikt.



Med vänliga hälsningar Helena och Alice.

2010-04-21 @ 10:01:25
Postat av: cathrine

Nu har jag anmält mig till nyhetsbrevet.



Mitt speciella hund namn är Totte. Totte var min första hund som jag fick när jag fyllde 12 år. han var min trogne vän i 15år. Förra året fick han somna in i mitt knä på djursjukhuset. han började resan i mitt knä och han slutade den där 15 år gammal. namnet Totte kommer alltid vara speciellt för mig. Nu har jag en annan kompis vid min sida Lufsen heter han och han skulle bli super glad av att smaka på läckerheterna:D Han fyller upp sin del av namnet för han är verkligen en lufs:D



kram Cathrine

2010-04-21 @ 10:38:05
Postat av: Anna

Stort grattis till brorsan på födelsedagen! Hoppas du får en fin dag med massa tårta och gottis.



Min sloughi heter Tillieville Woqooyi i stamtavlan och såklart kallar vi henne Woqooyi. :) Det kommer från en region i Somalia som heter Woqooyi Galbeed, hela kullen är döpt efter geografiska platser i Afrika vilket är kul eftersom rasen kommer från Afrika. Det är ett spännande namn för ingen som läser det kan uttala det och ingen som hör det kan stava det. Det bästa är att hon passar så otroligt bra att heta Woqooyi, det har aldrig funnits någon tvekan om att det är rätt namn för henne. Hon är nästan lika unik som sitt namn eftersom det finns så få av rasen i Sverige och hennes färg är ovanlig inom rasen i Sverige.

2010-04-21 @ 10:47:27
URL: http://www.minwhippet.se
Postat av: Lisa

Jag har anmält mig till nyhetsbrevet nu! :)



I lördags när jag var i min systers lägenhetshus så var det en hund som kom ut genom dörren där och hette Tuborg, som ölen, det var ganska lustigt och kul!



Hoppas jag vinner så har jag present till hunden då hon fyller år :). kramar på dig och grattis till Lotus!

2010-04-21 @ 12:08:07
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

haha men söööta !! :) Hip Hipp HURAA !!



ja de är ju den ständiga frågan jag får som bloggare. Vilket är lite knepigt för jag tycker verkligen inte att jag är så där himla öppen .. men mycket bilder kankse lurar folk att tro jag ger allt !



sorg med lush.. :(

jag älskar alla dessa tvålar och dofter och grejer.. okej kanske inte bästa innehållet, me lite lyxtvål då och då skadar ingen som annars är så noga ;) fniss, så tänker jag !



å du, hudik växer.. vackra hudik !

får se vad framtiden vill med mig ;) KRAAAM FINAAA

2010-04-21 @ 13:09:40
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Beatrice Pettersson

Vill börja med att säga grattis till Lotus på 5 årsdagen!



Har anmält mig till nyhetsbrevet nu :)



När jag var liten så var vi på en camping. Jag vart kär i en labrador, den hade ett så konstigt hundnamn som Göran! Opassande, men det la sig på minnet!

2010-04-21 @ 16:15:34
URL: http://beatriceswe.blogg.se/
Postat av: Elli Björnberg

Jag vill vara med att tävla!! Har registrerat mig på nyhetsbrevet. Vad gäller hundnamn så kommer jag alltid att tänka på en 9årig grabb jag mötte och hans lilla vita terrier, Popcorn! Den var liten och vit och studsade omkring mest hela tiden.. Annars har jag ju själv en stor svart Briard vid namn Åskan. Efter ljudet av honom när han leker..

=)

2010-04-21 @ 17:33:55
Postat av: Surya

åh rolig tävling!! Nu har jag anmält mig till nyhetsbrevet.



det roligaste namnet jag kan komma på just nu är vår valps ursprungliga namn - Gudrun. döpt efter stormen Gudrun, så galen som hon e är det ett mkt passande namn:-)) Men vi döpte ju om henne, tyckte det var lite jobbigt att säga.



Kramkram

2010-04-21 @ 19:39:44
URL: http://www.skapa-ditt-liv.blogspot.com
Postat av: Nathalie

Hej! Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.



Jag har många speciella hundar i hjärtat, men 2 står ut lite särskilt. Den första är en liten jack russell terrier som mina vänners föräldrar äger. Hon är supersöt och heter Trillarn, eftersom hon alltid trillade ner i matskålen när hon var valp hos uppfödaren. Det passar henne jättebra eftersom hon är så busig och ivrig.



Den andra hunden är en Irish Softcoated Wheaten Terrier som är min sambos föräldrars. Min sambo döpte honom till Rocky efter boxaren i filmen, och det stämmer verkligen, för han är en riktig kämpe. Han är 14 år nu och pigg som en ung hund ändå. Det är underbart med hundar! Hoppas vi vinner så gammelhunden Rocky kan få smaka ekogodis :)

2010-04-21 @ 20:19:59
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Susanne & Anna: Tack snälla! :D

2010-04-22 @ 05:20:56
URL: http://www.lyckobacken.se
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

..:Sarah:..: Ja, det kanske är bilderna som gör att läsarna tror det?



Åh så spännande, känner du att du skulle kunna vara flyttbar? ;)



Kramar!!!

2010-04-22 @ 05:40:26
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag glömde ju att säga att jag anmält mig till nyhetsbrevet. :)



Nu tänker jag gå lite off topic och berätta om det bästa kattnamnet jag någonsin hört talas om. Det var ett par som bodde i samma radhusområde som oss när jag var runt 3år och hon döpte katten till Tittut! Tänk själv att öppna altandörren och ropa Tittut! De var goda vänner till mina föräldrar och jag träffade dem ofta medan de levde och hon var verkligen så öppen och underbar att hon klarade av att bjuda på sig själv tillräckligt mycket för att göra en sån sak. Det är ont om sådana människor.

2010-04-22 @ 17:35:09
URL: http://minwhippet.se
Postat av: Anette Hedqvist

Hej,



jag har anmält mig till nyhetsbrevet!



Min första vovve är en japansk spets från japan, en shiba. Shibaägare brukar oftast ge sina hundar japanska namn för att hedra deras ursprung. Vi fick välja namnet till stamtavlan, och min kille heter där Daimitsu, som betyder "stort ljus" på japanska. Han går under "Mitsu" nu, men är verkligen mitt stora ljus i livet! Efter helgen blir han 1 år!



=)

2010-04-23 @ 11:02:28
Postat av: Faster Sofi på Solgläntan

Vänner och bekanta brukar nu inte få delta i tävlingar men jag skriver lite här i vart fall. Nyhetsbrevet har jag anmält mig till också.



Vi har en lite blandistjej, Papillon och Powder puff. Med tre barn var det inte lätt att komma överens om ett namn. När vi hämtat henne och var på väg hem flög det bara ur mig och jag sa till valpen: -Du är en liten gosebubbla du! Alla barnen sa det får hon heta, Bubblan! Och det heter hon. Hon är en riktig liten Bubbla!

2010-04-24 @ 10:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0