Valborgshelgen som sådan

Nu är det än en gång dags för Valborg, herregud så fort tiden går! Vi går tydligen en mulen och regning helg till mötes men vad gör det då man har en massa mys inplanerat?

Imorgon fredag ska vi gratta svärfar/farfar som fyller år! En kunglig man som delar födelsedag med konungen själv. :) Jag har världens bästa svärfar så jag hoppas vi kan ge honom en jättefin dag!

På kvällen blir det middag med fina vänner! Vi tar det lugnt här hemma på Lyckobacken och sk äta god tre-rätters tillsammans. :P Menyn får ni efter helgen då de läser bloggen och det kan vara kul med liiite överraskning, men desserten (tryffeltårtan) vet ni ju redan om. Dock inte den påskiga varianten med saffranstryffel utan en mjölkchokladtryffel med eko-hallon. Tror det blir en hit, och då herren i sällskapet delar samma kärlek för choklad som undertecknad vet jag i alla fall två som kommer att smaska...speciellt jag då det är minst till 1 januari innan jag gör det igen!

På lördag kommer mamma med J hit för lite umgänge och tjuvkikning på ombyggnationerna som pågår på övervåningen! På kvällen blir det film och popcorn (japp, det "får" jag äta!).

Söndagen bjuder på namngivning/barnvälsignelse av Leons ur-snygga lilla tjej-tremänning A som såklart ska uppvaktas med en eko-present! Antar att vi är rätt möra på kvällen efter en så pass intensiv helg? ;) Snacka om fulltecknade dagar nu de senaste veckorna och de kommande veckorna, men dels vill vi vara hemifrån så mycket som möjligt då I & A snickrar för fullt och dels är det så himla mycket skoj som händer nu! :D

Hur ser er helg ut?

Malin ♣




Kommentarer
Postat av: Lisa

Ni får nog en helt underbar helg! :)

2010-04-29 @ 12:18:45
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Lisa: Tack! :) Det fick vi också!

2010-05-02 @ 09:41:29
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0