Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Lite mör efter gårdagen men pigg & glad! Jag somnade strax efter 21 så jag har sovit många timmar trots arla morgonstund!
Gjort: Väckt huset ;) och eldat lite. Svarat på era härliga kommentarer och ett gäng bloggmail. Läst ortstidningen och pysslat lite med gästrummet.
Gör: Bloggar och strukturerar upp kommande inlägg och tävlingar. :D
Planer: Eftersom jag hann med mer än lovligt igår så blir det en slappdag idag! På förmiddagen blir det en promenad med Mufflorna (Lotus & Tofu) och vagnen då Leon ska sova. Efter lunch kommer gammelfarmor & gammelfarfar hit, och de skulle ta med semlor! :P På eftermiddagen kommer mamma hit på middag och het linsgryta (ekologisk såklart!) står på menyn. Leon kommer att få sin beskärda del av mys, bus & kramar med andra ord! :)
Bästa:
I behov av förändring: Vår förstugkvist ser inte så kul ut nu, alla mina små arrangemang är översnöade och knappt lyktan syns. Får ta itu med det i helgen! Vill ju att entrén ska se trevlig ut då det faktiskt är det första som gästerna möts av! :)
Leon : Han sover gott nu, men är säkert på väg att vakna. Det har ju varit, för honom, tidiga morgnar de sista veckorna. Han behöver sova lite längre för han är varken pigg eller nöjd då han vaknar men det går ändå inte att få honom att somna om. Men det har ju återgått till det "normala" då tänderna slutat spöka tidigare så det kanske gör det även denna gång! Om inte annat så kanske han vant sig vid att vakna den här tiden och därigeom blir lite piggare. :)
Väder: Mulet och - 10 grader.

Malin ♣


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0