En av dagarna i helgen åt vi hemma
En av dagarna i helgen åt vi hemma-gjorda, nästan 100 % ekologiska, falafelrullar! Så mycket godare än köpta för att inte tala om helt fria från tillsatser. Brödet går jättefort att baka och blir så gott till falafeln. Ett gäng starkare såser till och saken är kirrebiff! ;)
Men herregud så fruktansvärt gott! Får man komma på middag hos er? ;)
gott! kan du inte lägga upp receptet på vad som var i och brödet med? :)
gjorde falafelrulle förut men det blev väl ingen hit precis hehe.
Det ser jättegott ut!
/Annica
Karin: Går bara fint det! ;)
Lisa: Kan göra det framöver. Receptet finns i början av bloggen i receptkategorin eftersom det är pizza-deg jag gör de på. I hade vi rucolasallad, gurka, tomater, röd lök, jalapeños, falafelbollar och en vitlöksyoughurt som jag skrivit om tidigare. Supergott! :)
Annika Collstam: Tackar! :)