Vi skaffade oss ett skafferi!

Som ni trogna läsare är medvetna om så har vi ju hållit på att bygga ett skafferi här hemma. Nu skulle man kunna säga att det äntligen är klart bortsett från fin-lir såsom ett till handtag, lite spackling och målning. Tror vi bara grundmålar det nu och målar det täckande i samband med att vi ska måla om köket om något år. Det finns annat att lägga tid på nu och skulle vi måla det täckande och fint så skulle det ändå hinna nötas och behövas måla om i samma veva som vi målar om resten.

 

Vi har alltså tagit bort skafferidörren och ställt två garderober mor det hål som blev då, en 50 cm. bred och en 60 cm. bred. Sedan slog vi ut väggen i den som stod närmast det gamla skafferiet (det som är 60 cm) och gjorde på det viset det dubbelt så stort. I det sitter en ventil ut så det kommer in kalluft så vi fick ett dubbelt så stort kallskafferi så nu är vissa hyllor där tomma så att jag ska kunna nyttja det som sval, ställa in överblivna matrester mm. Det smalare som är 50 cm. är nu ett torrskafferi för pasta, gryner, bröd mm.

 

Här uppe kommer det ett citat från Ernst då vi målat. Det kommer att bli hur bra som helst! :) Och ryggen på raraste 75-åringen, min fina farfar, som så osjälviskt hjälpt till med allt detta och dessutom bjussade oss på garderoberna! TACK för allt!

Vad tycker ni? Blev det bra?

Malin ♣



Kommentarer
Postat av: S

Jamen, kanon!

2010-02-03 @ 14:27:53
Postat av: Lisa

jättefint skafferi!:)

2010-02-03 @ 14:41:29
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

S: Tackar!



Lisa: Vad bra! :)

2010-02-04 @ 06:24:38
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0