Vinnaren blev en grön mamma!

Tävlingen är nu avslutad och avgjord och vinnaren blev ingen mindre än Grön mamma! Stort grattis säger Ekoblogg och One too many t-shirts! Vänligen maila oss den adress dit du vill ha vinsten skickad så förmedlar jag vidare den så skickar Fredric den modell och storlek du valde på deras hemsida!

Tack till One too many t-shirts för ett gott samarbete!

Här kommer era historier;

Ellinor;
Jag har läääänge haft en tight vanlig svart t-shirt, ingen speciell, har haft den under andra kläder för att hålla värmen. Så nu var den utsliten, tänkte jag och tog på mig den tillsammans med målarbyxorna när sovrummet skulle bli vitt. Lyckoträff! Jag är lite slarvig och slabbig så jag lyckades HÄLLA en sträng färg på tröjan och det blev superhäftigt! Nu har jag en ny tuff sommartröja!

T;
Min favvo t-shirt är en gammal, urblekt och trasig Blue Fox tröja (med deras logga på) som jag fick av en kille som jag var tillsammans med för en sisådär 11 år sedan. Då var den superhäftig och fräsch, numera används den som tränings t-shirt.

Gron mamma;
Favoritt-shirt... Hmm, en med lite attityd är min Röda korset t-shirt med trycket "Reagera - stå inte bara där" som en av ungdomsgrupperna har tagit fram.

Edun;
Min finaste t-shirt kommer från Misericordia och är vit med ett fototryck av två lamaögon i brösthöjd. De gör jättesnygga t-shirts i material vi gillar :)
Jag köpte den själv för några år sedan och jag är mycket rädd om denna ägodel

Lisa;
Min favorit t-shirt är en t-shirt jag haft sen jag gick i 6an eller något, jag fick den i julklapp av min syster när jag gick i 6an och det är nallepuh på den och mitt namn, den har blivit nött och är hål i, men jag brukar sova i den ibland, för den är så himla gosig eller ha den på mig när jag är sjuk och bara vill vara slapp :).


På onsdag kommer en mer barnrelaterad tävling så då gäller det för alla er med barn i er närhet att hålla utkik!

Malin ♣

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0