Dagens eko


Dagens eko;


Känsla: Lagom morgon-mör.
Gjort: Minsta möjliga, laddade allt klart igår så jag softar nu. :)
Gör: Bloggar och förbereder lite kommande blogg-aktualiteter.
Planer: In till stan redan på förmiddagen för bus & mys med några av de bästa och sedan middagsdate hos fina M & S med vovvar och Leon. Super-härligt! Skönt att man är ledig igen imorgon så det är ju som en fredagkväll igen!
Bästa: Kanske en analkande tävling för er läsare som jag hoppas starkt på? ;)
I behov av förändring: Kanske lite mindre kyla, i kombination de starka vindar som blåst är det inte kul med en prins som inte kan gå själv (och därigenom inte får upp samma värme i kroppen) och två beniga, taniga vovvar utan underull & underhudsfett (den här kylan hjälper knappt täckena mot!) är detta inte super-kul alltså!
Leon : Av någon anledning har han inte kommit på förrän nu att man kan sätta sig upp i sängen. Detta infaller säkerligen nu i samband med att han börjat dra upp sig och ta några vingliga steg. Man märker att det påverkar kroppen undermedvetet och att den jobbar trots att han sover eftersom han ett par gånger per natt nu de senaste nätterna vaknar och gråter, och då man kommer in till honom sitter han i sängen med Natursutt & snuttefilt och ser alldeles tok-förvirrad ut. Ungefär som om han blir rädd över att han huxflux sitter upp, som om han satt sig upp i sömnen och sedan vaknat av det. Han har dock inte greppat att man kan falla bakåt så vips ligger man ner igen så han behöver en lite välbehövlig knuff och då han återigen ligger ner gosar han in sig med snutten och lägger sig på sidan och somnar om. Inte lätt vara liten med alla ständiga & återkommande förändringar.
Väder: - 22 grader och blåst. Charmigt! ;)

Malin ♣


Kommentarer
Postat av: Lisa

Min teori om sittandet i sängen är att de: Drömt något lite läskigt och satt sig upp i ren reflex, vaknat till och tappat lokal sinnet liksom. Folke är likadan och det räcker med att jag lägger ned honom igen och drar på täcket så somnar han om i samma sekund. Men det slår verkligen lite extra i mammahjärtat då man ser hur förvirrade och uppgivna de ser ut. Man skulle helst vilja lyfta upp och kramas resten av natten.

2010-01-05 @ 10:19:34
URL: http://omlivetpalandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0