Dagens eko


Dagens eko;

Känsla: Dunder-trött...
Gjort: Verkligen ingenting.
Gör: Supersnabbloggar.
Planer: Åka på lekdate med Leons tremänning A! Kul att surra bort lite tid med kusinen medan de små leker! :D
Bästa: Att jag får sova igen inatt... ;)
I behov av förändring: Läs nedan!
Leon : Sov 20 min. igår på dan. Vet inte varför. Somnade 18.00 och sov till 19.20. Sedan var han vaken och grät och ville inte sova och drömde om vartannat. Enda gången han var riktigt lugn var då han satt en stund i soffan med oss, vi var tvugna att göra nåt för att bryta mönstret liksom. Inatt har han vaknat 6 ggr. och nu imorse vaknade han 05.20. Han var lite pruttig inatt så jag undrar om han åt för mycket pannkaka till middag i kombination med att han verkar hålla på att ställa om sin sovperioder samtidigt som han är inne i en dröm-fas igen. Sådana här gågner (vi har haft typ tre sådana sedan Leon föddes) är man väääldigt tacksam över hur gudomligt han egentligen sover!!!
Men nu sitter han och leker för fullt, han vill som bara inte sova. Ska åka tidigare in till stan och miljölbova och köra runt lite så han får sova om sig lite. Stackarn är så övertrött att ögonen går i kors där han sitter.
Och nej, han är inte sjuk, snuvig, verkar ha ont någonstans eller ha feber. Jag gav Chamomilla (homeopatmedel som bl.a. hjälper vid tandsprickning hos barn) några gånger under natten, men jag tror inte det var det. Visserligen har han fler på gång men nej, mammainstinkten tror med ovan nämna teori.
Väder: Bara någon minusgrad. Snart är våren här om detta milda väder fortsätter, hur ska detta sluta?

Malin ♣

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0