Det blåser rätt hårt ute så det är

0-5abe43a78e34db5d3623824be0b862fd.png

Det blåser rätt hårt ute så det är en omstoppad Leon som ger sig iväg i pulkan!


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Hej! Jag brukar läsa din blogg, men kommenterar inte så ofta. Nu har jag lite frågor till dig.



Den första frågan jag har är om det går att få tag på all mat ekologiskt i vanliga mataffärer? eller har ni upplevt att något är svårare att hitta?

En vanlig åsikt är ju att det är dyrare att handla ekologisk mat, stämmer det här eller är det bara en "myt"?



Sen har jag läst att du bara tvättar håret och så var 7e dag. Och jag undrar hur du gjorde för att gå över till det. Stegvis eller bestämde du dig bara en dag? och vad tvättar du håret med för shampoo/balsam? (eller använder du något annat?)



Tack för en bra blogg och jag hoppas du kan svara på mina frågor.



MVH

Cornelia

2010-01-09 @ 14:05:52
URL: http://urfunktionagain.blogspot.com
Postat av: Johanna

Haha, sådär såg Lillebror ut i vagnen förut också. Man kunde inte säkert veta om det var en unge eller bara en hög med filtar :-D

2010-01-09 @ 15:39:53
URL: http://ekofamiljen.blogspot.com
Postat av: Lisa

mysigt!

2010-01-09 @ 17:26:02
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Cornelia: Vi köper vår mat på Grön Gåva och på ICA Kvantum. Jag upplever ite att jag saknar så mycket eko, vissa saker som jäst och bakpulver finns ju inte, men det kanske beror på att de är svåra att framställa eko?

VI har ungefär samma matkonto som andra som äter bra mat. Köper man skräpig kvalité på maten blir den billigare men vi väljer att lägga pengar på detta. Det är viktigt vad man stoppar i sig! :)



Jag använder vanligt schampo & balsam som är ekologiska från Urtekram, finns bl.a. på Grön Gåva. Jag tog det successivt då jag började spara ut mitt hår. Jag hade 1 mm. rakat huvud innan så då tvättade jag håret var 3e dag. Allteftersom det växte tog jag allt längre mellan gångerna. Som längst har jag varit uppe i 9 dagar och det såg inget skitigare ut då. Jag tycker mitt hår blir bättre och bättre och lättare att handskas med ju längre tid det får gå mellan tvättarna.



Tack rara du, det värmer! :D



Johanna: Ja, man undrar vad folk ska tänka. :) Men vi mötte endast en bil på en timmes promenad, fördelen med att bo som vi gör! ;)



Lisa: Jajamen! ;)

2010-01-10 @ 11:32:33
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0