Godaste veg-grytan på länge blev m
Godaste veg-grytan på länge blev middagen för ett par kvällar sen! Jag stekte quornbitar i smör * och kryddade med grillkrydda *. Jag strimlade sen en rödlök * som fick bryna med "köttet" och 2 pressade vitlöksklyftor *. Jag skalade också ner en morot * i strimlor innan jag slog över 1 rågad msk. Dijon-senap, 2 dl. grädde och 1 dl. havremjölk som fick småputtra ca. 15 min. tillsammans med salt *, svartpeppar *, chiliflakes & dragon *. Vi åt kokt potatis * till och det blev faktiskt supergott! Och enkelt! Grytan blev klar under tiden som potatisen kokade. :)
åhh gottigt! ska spara receptet!
Verkar gott. Kanske jag lägger ut det på affär´n om jag får? Kramar FSPS
Verkligen verkar gott men har i USA har dom inte grillkrydda. Har du foreslag vad jag kan anvanda istallet?
Lisa: Härligt!
Faster Sofi på Solgläntan: Klart du får det! Jättegott blev det faktiskt!
Kramalin
Fredrica: Peppar, glutamatfri aromat och någon sorts BBQ-krydda eller tacokrydda kanske?