Hela dagen har jag haft känslan av

0bbae2f97192b60a9ffb144d35919d4e.png

Hela dagen har jag haft känslan av att det är söndag idag. Därför är det ganska tillfredsställande att upptäcka att det bara är lördag och att helgen bjuder på ytterligare en dags mys tillsammans! :d Hittills idag har vi ätit en lång frukost tillsammans och dessutom bakat tre Hälsolimpor (recept finns i receptkategorin). Efter lunch (tacos-resterna från tors) väntar en skön promenad i det ljuvliga vintervädret, härligt med både mildare temperatur & längre, ljusare dagar! Vi har även planerat in bak av fyra dinkellimpor med olika smaksättning men de sköter ju också sig själva så det ska nog hinnas med! Min kommande utmaning är att baka bröd i vedspisen, och tro mig då jag säger att det känns som en REJÄL sådan! :) Vad gör ni idag då?


Kommentarer
Postat av: Pernille

Åh... började dagen med att dra med maken på Bodypump-pass, vilken rivstart på dagen! Sedan åt vi oekologiskt mellis på Espresso House med vacker utsikt över isen och snön i Västra Hamnen och klart väder ända ut till Öresundsbron. På hemvägen svängde vi förbi Morot & Annat, vår bästa ekobutik, och bunkrade lite. Nu väntar rökigt lapsang souchong-te, seg salt ekolakrits och plugg innan jag drar igång ett lördagsbak och förbereder middagen. Det blir en härlig dag!

Soliga hälsningar från Malmö :-D

2010-01-09 @ 13:58:09
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Pernille: Och gud vilken underbar dag det lät som! :D Massor med snöiga kramar till er!

2010-01-10 @ 11:27:04
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: anna

Härligt!



Apropå bakning i vedspis, jag kan tipsa om att baka pizza i rejält varm vedugn. Har inte provat själv, men blir kanongott enligt säkra källor!

2010-01-10 @ 14:31:38
URL: http://aleryd.wordpress.com/
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

anna: Ja, vi har funderat på det men det var inga plåtar med till spisen, de har väl försvunnit under resans gång, och de finns inte att köpa som tillbehör. Så vi ska införskaffa vanliga ugns-plåtar och skära till dem så de passar.



Men jag kan tänka mig hur gott det lär vara! :P

2010-01-11 @ 06:02:16
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0