Katvig-rainsuit

Kan man hålla sig varm i gamla PET-flaskor? Finns det bra ekologiska ytterkläder? Ja, om Katvig får ligga bakom idé och design så funkar det alldeles utmärkt! :)

Vi köpte vår overall hos LoaEcoloco redan i våras och det var jätteklurigt att lista ut vad Leon skulle ha för storlek då. Men, men, de var rätt stora på storlekarna och vi tog en strl. 80 och det passar alldeles utmärkt. Han kommer att kunna ha den hela denna säsong trots att han är en perfekt strl. 80 på sina andra kläder nu.

 

Detta är en vind- och vattenavvisande heloverall som med andra ord inte värmer nämvärt vintertid som den är. Vi har valt att komplettera Leons kläder under den helt i ull (tjockare tröja och tjockare byxa) och dessa har vi köpt från Näva Ekotextil i Järna. Även hans yttre tillbehör såsom tossor, mössa & vantar kommer därifrån.

Då det varit ännu kallare har vi kompletterat med långkalsonger med fot helt i ull för optimal värme. Och på det har vi packat in i filtar! :)

 

Det finns även matchande vantar, väst, byxor & jacka från Katvig!

   

Bilder lånade härifrån.

Vad passar bättre till denna hel-ekologiska utomhus-outfit än ett par Katvig-kängor? Leon har dessa ekologiska i modellen Urax från Kavat som vi köpt på Ecoloco. Finns med på deras loco-rea nu! <-- Hett tips!

Nu hoppas vi på att Katvig kommer att göra fodrade vinteroveraller till kommande säsong, det skulle ekofamiljen på Lyckobacken uppskatta!

Malin ♣

 


Kommentarer
Postat av: Ani

Nu har jag spanat på den där overallen flera gånger utan att slå till, men nu så efter att ha läst ditt inlägg! En blå är på väg hem till oss - jag tror det är precis vad dottern behöver :)

2010-01-28 @ 21:47:53
URL: http://barabellan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0