Fikadags! Så här kan en liten korg för lit...

dsc05181 (MMS)

Fikadags! Så här kan en liten korg för liten prins med ekomamma se ut; en Klean Kanteen-pipflaska med vatten och eko-kex till sonen och en Sigg-flaska med hemmagjord syrensaft och några rutor Plamil eko-mintchoklad till mamma. :D Nu ska vi bort och spana in lekstugan innan det är dags för lunchtuppluren, och ett eget boende måste ju firas med mums! ;)


Kommentarer
Postat av: Anna Eleonor

Hej. Jag är inte så internetkunnig så därför undrar jag nu. Hur kommer det sig att alla inlägg ni lägger upp syns på gamla adressen och den nya? Och så undrar jag varför en del inlägg dyker upp först på gamla adressen och sen på den nya. I google reader alltså, vet ej hur det ser ut när man besöker direkt på adress.



Och så en sak som ni säkert redan skrivit. Importerar ni inläggen från ursprungsbloggen eller kommer den att ligga kvar utan att den uppdateras med inlägg??



Vem som helst som tror sig veta kan ju svara i och för sig.

2010-07-02 @ 09:43:16
URL: http://antagligenanna.blogspot.com
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Anna Eleonor: Du måste vara mer internetkunnig än mig i alla fall eftersom jag inte riktigt kan svara på din fråga! ;) Just nu är det så att även om vi köpt domännamnet lyckobacken.se så måste vi ju använda en portal för att skriva bloggen i. Och den adressen kommer alltid att fungera, det kommer alltså alltid att finnas en lyckobacken.se-adress samt en bloggportal-adress. Det måste ju vara därför det blir knas med Google reader. Varför inläggen syns i olika, osynkad takt har jag dessvärre ingen aning om.



Vi kommer att låta gamla bloggen ligga kvar ett bra tag till, vi kör ju ofta favoriter i repris eller ompublicerar inlägg på önskemål av er läsare och då vill vi ju kunna ta dem någonstans ifrån. Så både ja och kanske ja; vi kommer att importera vissa inlägg, då i form av nya inlägg, och bloggen kommer att ligga kvar. :)

2010-07-05 @ 09:30:51
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0