I slutet av veckan fick jag boken jag vann...

dsc05406 (MMS)

I slutet av veckan fick jag boken jag vann hos Vera (www.hallonmuffin.wordpress.com), Lisens indiska spa av Lisen Sundgren. Den verkar underbar, men jag undrar om det inte är en kokbok för grejen är att alla saker ser vansinnigt goda ut! ;) Då allt lugnat sig här hemma, och vi fallit in i alla nya rutiner, ska vi frossa i allt och smeta in oss i läckerheterna! :) Tack till Lisen och Vera för att vi vann!


Kommentarer
Postat av: Henrik / enbättrevärld.nu

Jag tänkte samma sak :) Måste prova det där fotbadet som Vera tipsar om, lät ljuvligt och nog precis vad fötterna behöver såhär när dem tvingas in i vanliga skor igen efter att ha gått i flipflops och barfota hela semestern :)

2010-07-25 @ 04:06:38
URL: http://enbattrevarld.nu/
Postat av: Vera

Jag tänkte precis fråga dig om du fått boken och det hade du! Vad spännande, och jag hoppas du kommer få mycket nytta av den. Jag tänker banne mig köpa den själv framöver! KRAM

2010-07-25 @ 17:19:44
URL: http://hallonmuffin.wordpress.com
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Henrik: Ja, det är nog inte lätt för stackars sommartrötta fötter! ;) Och fotbad blir ju liksom välmående för hela kroppen eftersom fötterna är dem som bär upp oss konstant.



Vera: Ja! Den kom i torsdags tror jag det var! Som sagt, så fort allt lugnat sig och landat ska vi experimentera, Johan gillar också sånt där så han tycker det var toppen att frun gick och vann en så bra sak! :)

2010-07-26 @ 05:32:46
URL: http://www.lyckobacken.se
Postat av: Vera

Vad härligt att han gilla det med. Min sambo är likadan och jag gillar MÄNniskor som vågar tycka om sådant som andra människor inte alltid vågar tycka till om. Ser fram emot att få lite tips i er blogg framöver! KRAM

2010-07-26 @ 11:22:01
URL: http://hallonmuffin.wordpress.com
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Vera: Håller med! Det är sexigt med män som vågar vara i kontakt med sin feminina sida!



Tips kommer så fort vi testar dem, jag lovar! :)



KRAMALIN

2010-07-27 @ 05:08:41
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0