Jag använder alltid endast Pureskins produ...

dsc04945 (MMS)

Jag använder alltid endast Pureskins produkter till hyn i mitt ansikte då de är bäst av ALLA produkter jag testat. Och nej, detta skriver inte jag för att de är en av Våra samarbetspartners. Jag använde deras produkter innan och det är på så vis vårt samarbete uppstått. Min hy helt enkelt älskar dem! Ibland smörjer jag inte in mig med dagcrémen på morgonen utan boostar huden med deras fantastiska Face serum efter ansiktstvätten och den får verkligen huden att skimra! Vid 3 tillfällen då jag använt den har främlingar kommit fram och berömt mig för min fina hy. Senast på ICA för ett par dagar sen. :D En frågade också vilken foundation jag använde som var så pass täckande men ändå såg så naturlig ut. Hon höll inte på att tro mig då jag sa att det nu är 2,5 år sen jag använde nå't smink överhuvudtaget! :) Ett gott betyg till bra produkter med andra ord. Klicka på deras reklambanner under Våra samarbetspartners om ni vill ta er en titt på sortimentet. Jag ska ligga på Pia om att ta itu med Mamma-produkterna då jag vet att det är något som efterfrågas bland er läsare. :)


Kommentarer
Postat av: Surya

åh jag e ute efter ett bra serum. har tidigare använt decleors (mest för att det doftar så gudomligt). Luktar detta mycket? Gott? Starkt? Naturligt? Ingenting?

Kram

2010-07-04 @ 14:10:11
Postat av: Surya

var inne på deras hemsida nu och såg att serume är för torr hud, jag har ju haft en hel del finnar och håller de i schack mha dermalogicas produkter.. kanske inte vågar använd pureskins serum då...

2010-07-04 @ 14:14:33
URL: http://www.poppelena.blogspot.com
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Surya: Det doftar ytterst lite och känns endast naturligt. Jag har inte nämvärt torr hy, har blandhy, och en väldigt fet T-zon, men detta serum mår min hud jättebra av! Maila och kolla om de har prover de kan skicka på serumet så kan du testa innan.

2010-07-05 @ 09:47:56
URL: http://www.lyckobacken.se
Postat av: Surya

jatack, bra ide!! KRAM

2010-07-05 @ 18:22:16
URL: http://www.poppelena.blogspot.com
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Surya: :)

2010-07-06 @ 17:47:13
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0