Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Pigg och utvilad, det är ju semester! :D
Gjort: Morgonmyst hela gänget och sedan ätit ekologisk dinkelmannagrynsgröt till frukost. Strax ska vi ut och fixa ett par timmar inför morgondagen då vi förhoppningsvis kan få både lekstuga och sandlåde-sand på plats. :)
Gör: Lyssnar på Johan & Leon som är inne i vad som verkar vara ett obegripligt samtal för utomstående men fullt vettigt för dem. ;)
Planer: Efter fixande och donande ska vi in till stan för olika saker; Johan har ett möte och jag & Leon ska till mormor & J och grilla tillsammans med morbror (min bror) och hans familj! *längtar*  
Bästa: Att det blev trevligheter inplanerade för fredagskvällen hux flux igår. Sån't gillas och det är det som är det fina med semester; spontaniteten och impulsiviteten!
I behov av förändring: Vårt timrade hus håller värmen även på sommaren :S och det märks nattetid. Uj, så varmt det blir!
Leon : Råkade ut för pappas hårtrimmer igår då hans hår varit svett-fuktigt i en veckas tid! Han är lika varmblodig som mig och har dessutom mitt tjocka hår i mängder så detta kändes som en schysst aktion från min sida! ;)
Väder: Mulet och lite svalare, skönt med sådana dagar också.

Malin ♣


Kommentarer
Postat av: Lisa

låter finfint!

2010-06-30 @ 13:10:02
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Lisa: :D

2010-07-05 @ 09:07:10
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0