Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Jag skojar inte; jag är helt död. Illamående, ryggont, halsont och huvudvärk. Vad är det som vi åkt på? Törs med all säkerhet säga att det inte är magsjuka, men något envetet virus är det allt. :( Sitter och skakar & huttrar i sängen med två värmeelement. Tur Johan är så pass kry att han kan hålla ställningarna någorlunda.
Gjort: Letat rätt på ett homeopatmedel som jag tror kan underlätta för Leon.
Gör: Publicerar de inlägg jag gjorde i helgen och sparade i utkastkorgen. Tack gode gud för den funktionen, annars hade ni missat Ekoblogg idag! ;)
Planer: Ha, ha, kul punkt! :S
Bästa: Att vi så himla sällan blir sjuka...
I behov av förändring: ...men att det onekligen blir rejält då vi väl blir det! :(
Leon : Är feberfri idag. Skönt! Har dock jobbigt nere i luftrören så vi tror det kanske kan vara bronkit, alltså luftrörskatarr. Även om det inte behandlas konventionellt ska vi beställa tid på VC idag för att vara på den säkra sidan att det inte är något annat. Johan får åka in med honom. Just nu äter han en Phosphorus 30 cc i timmen för att se om det blir bättre. Det är ett homeopatmedel som jobbar mot bronkerna. Han äter också fortfarande Hepar sulfuris mplx, en per dag,  för att stärka immunförsvaret (tänkte att han får göra det 1 okt - 30 april och sedan vid behov) samt ½ Silicea mplx per dag för att hans utseendetyp kräver det (Leon är ljushyllt). Läste dessutom nu att Silicea är bra mot kronisk bronkit så då passar det ju extra bra i nuläget. :)
Väder: Strålande sol. Typiskt då man måste vara inne.

Malin ♣



Kommentarer
Postat av: Lisa

MEN KRYA kramar i massor.

2010-03-23 @ 13:11:58
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Lisa: Tack vännen!

2010-03-24 @ 07:03:19
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0