I elefantbajspaketet fanns en cool

39efd4937d94a9495df6cc5a3fea257b.png

I elefantbajspaketet fanns en cool E-racer i bambu från härligaste Ekokul (klicka på deras banner under Våra samarbetspartners)! Tack Anna för den fint inslagna presenten!


Kommentarer
Postat av: Henrik / enbättrevärld.nu

:) Kan tänka mig att han blev glad för den! Funderar på om jag skulle önska mig en sådan jag med när jag fyller år snart ler Och häftigt med elefantbajspappret med, har läst om det tidigare!



Bra att ni är på bättringsvägen med! Är jag oxå, tyckte det va så tråkigt att vara sjuk... Och helt i min filosofi att först prova med homeopatiska medel! Tycker det är lite intressant att kemi/skolmedicinen kallas just för medicin medans homeopatiska/naturläkemedel osv kallas för alternativ medicin. Borde ju vara tvärtom med tanke på att den "alternativa" medicinen funnits betydligt längre.



Allt gott och grattis till lillpågen med såklart!

2010-03-27 @ 15:12:41
URL: http://enbattrevarld.nu/
Postat av: Ekokul-Anna

psssst, bara så ni vet, det är inte elefantbajspapper, utan handgjort papper av Lokta-plantan, från Nepal. Vi har presentpapper, grattiskort och pyssellådor med Loktapapper. Elefantbajspapper har vi också, men bara som pyssel/ritpapper :-)

2010-03-27 @ 15:37:11
URL: http://www.ekokul.se
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Henrik / enbättrevärld.nu: Tack vännen! :D Håller helt med din filosfi om medicin och alternativ, gud så klokt formulerat av dig! :)



Många kramar!



Ekokul-Anna: Jamen sjuttsingen! Du har ju rätt! Men kortet var i elefantbajs va? Det känns ju samma som de papper jag har då jag pysslar. :)

2010-03-28 @ 13:31:38
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0