Leon fick bekräftat att han hade f

0-5a63f1d407ea1ec54772665882a14b95.png

Leon fick bekräftat att han hade falsk krupp hos doktor H på VC. Han skrev ut hostmedicin men vi avvaktar att hämta ut den då vi inte upplever att Leon besväras av hosta nu utan är mer hes. Förvärras det eller inte blir bättre skulle vi återkomma om ett par dagar, då kan kortisontabletter komma att behöva skrivas ut. Doktor H har vi träffat tidigare så han vet om vår alternativa syn på läkemedel och det är så skönt! Han vet att vi gärna provar alternativa metoder före de konventionella och respekterar det. :D Nu ska mer eko-youghurt inmundigas då det är det enda som slinker ner i magen, ingen har någon direkt aptit i nuläget...hoppas ni har en fin tisdag! :)


Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag håller tummarna för att ni ska krya på er snabbt! Har själv en liten sjukling här och det gör ont i hjärtat att se honom ha så besvärligt. Vi har fått lov att ge hostmedicin och även lite alvedon pga ond hals av all slemhosta. Jobbigtjobbigt och än värre då man är sjuk alla samtidigt. Men somvanligt så går det ju över så småningom. Ha det gott så länge, KRAAAM!

2010-03-23 @ 15:37:10
URL: http://omlivetpalandet.blogspot.com
Postat av: Lisa

Söt är du i alla fall än fast du är sjuk. :*

2010-03-23 @ 19:11:20
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Faster Sofi på Solgläntan

Hej lilla gumman. När jag såg detta kort såg jag något jag inte sett tidigare. Jo lite kanske men inte så mycket som nu. Renett och du är så lika. Täck för ditt hår och se på profilen, vad ser du då? Att ni är lika varandra. Tycker i alla fall jag. Krya på er.

2010-03-23 @ 20:43:29
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Lisa: Usch då! Krya på er ni med! Massa kramar!



Lisa: Ha, ha! Tack! ;)



Faster Sofi på Solgläntan: Det har jag inte tänkt på förrän nu men jisses så rätt du har! :)

Tack & kram!

2010-03-24 @ 07:05:58
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Mi

Har två barn med falsk krupp och vi skippar alla mjölkprodukter när det är förkylningstider. Har inga problem alls med hosta då på nätterna. Höjer även upp huvudändan med hjälp av kuddar och filtar och på så vis underlättar vi andning och minskar risken för öroninflammationer. Renässans nässpray är också bra. Krya på er!

2010-03-24 @ 18:59:49
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Mi: Jag tänkte också på att utesluta mjölkprodukter då Johan alltid blir slemmig av dem, men det är det enda vi fått i Leon. Han hostar dock inte på nätterna, eller nämvärt på dagen heller; kanske en gång i timmen, utan det är mer att han vart så där krupp-hes. Då Leon var liten om vi trodde han var lite täppt så höjde vi också alltid huvudändan, men nu vill Leon helst ligga på mage ner mot fotändan! ;) Inte så lätt att bestämma då de är för stor för att ligga som de vuxna bestämmer men för små för att man ska kunna resonera med dem! :) Men då han sover sin tretimmars lur på dagen sover han sittande upprätt i vagnen, funkar hur bra som helst. De homeopatmedel vi gett gör susen för han är mycket mindre hes idag. .:) Tack för dina råd! :)

2010-03-25 @ 07:16:37
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Ekokul-Anna

Mjölkprodukter är totalförbjudna när våra barn blir hostiga, det ökar på slemmet enormt. Men vad gör man... Stora killen fick falsk krupp under en begränsad period. Frisk luft och isglass kan hjälpa (isglass kyler luftrören och ger vätska)om barnet är mottagligt för att äta/dricka överhuvudtaget.

2010-03-27 @ 12:28:43
URL: http://www.ekokul.se
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Ekokul-Anna: Ja, vi kände så; vad gör man? Eftersom han inte fick några anfall kändes det som om det ändå var bättre att han åt något än inget alls - även om det var mjölkprodukter. Han drack bra hela tiden så han fick kallt vatten regelbundet och det i sig kylde ju ner. :)

2010-03-28 @ 13:27:59
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0