Puppig dröm

Amuletten har tagit hem denna otroligt fina puppa från Kreativ Insikt i design av Carolina Gårdheim - grundaren av Kreativ Insikt.

 Bild lånad härifrån.

Hängsmycket Drömpuppan består av tre delar; en ring med texten' Drömmarna är våra vägvisare', en liten bricka med orden 'Välj kärlek' på och så själva "puppan"- en liten behållare med en lapp inuti som det är tänkt att man ska skriva ner sin dröm eller affirmation på.

Man kan hänga sin drömpuppa exempelvis på din väska eller på nyckelringen. Eller varför inte på en läderrem eller kedja runt halsen så att det blir ett halssmycke av den?

Oavsett vart man hänger puppan är det viktigaste att man verkligen tänkt ut och skrivit ner sin dröm eller affirmation på lappen i puppan. Varje gång man sedan rör vid Drömpuppan eller hör hur den skramlar kommer man att tänka på sin dröm eller affirmation och kommer på så vis ett steg närmare den.

Hängsmycket är i nickelfritt rostfritt stål. Ringen är 4 cm. i diameter och själva puppan är 3 cm. i diameter och 5 cm. lång. Hela Drömpuppan är totalt ca 10 cm. lång. Ca. pris 85 :-.

Själva puppan skruvas igen med en gummiring som gör att underdelen hålls på plats, och inte ramlar av då man fyllt den med sin lapp.

Behöver jag säga att jag älskar den? Och allt annat som Kreativ Insikt har! De har de allra bästa produkterna då det kommer till att arbeta med sig själv, och som man kan ge bort som omtänksam gåva till någon man tycker om! :)

Malin ♣

 


Kommentarer
Postat av: Caroline

Vilket härligt tips i bloggen. Har precis tittat in i webbutiken hos Kreativ Insikt. Har köpt affirmationskort av dom hos Grön Gåva sedan tidigare och tycker väldigt mycket om dessa. Är härliga att mediterat till också!

2010-03-03 @ 08:33:43
URL: http://lyckaformig.blogspot.com
Postat av: Faster Sofi på Solgläntan

Den gillas!

2010-03-03 @ 09:00:04
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

caroline: Ja, vi har de dör Jag väljer att vara-korten och tar ett varje dag! Jag skulle kunna köpa hur mycket som helst hos dem!



Faster Sofi på Solgläntan: Ja verkligen! :)

2010-03-03 @ 09:13:44
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Caroline

Var in på butiken Glada Grodan idag och fick då se just hänget Drömpuppan där! Brukar inte gå dit ofta, men var på jakt efter en present till en liten kille. Det var nog meningen att jag skulle gå just dit idag!

2010-03-03 @ 16:54:05
URL: http://lyckaformig.blogspot.com
Postat av: Edun

Helt fantastiskt fint!

2010-03-03 @ 21:59:32
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Caroline: Ha, ha, du ser vad man drar till sig saker!!! :D



Edun: Ja, jag föll ordentligt då jag såg det! :)

2010-03-04 @ 05:34:12
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0