Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Jisses så slut jag känner mig efter denna helg - och då är det inte jag som sprungit en halvmara!
Gjort: Varit en elak hustru och skrattat åt Johan då han försökte masa sig runt i köket. Jag har aldrig sett någon ha en sådan fruktansvärd träningsvärk! Och det ser ut som om han stelopererat benen från ljumskarna för han är som en styv pinne! *fniss* Förlåt, vännen! ♥
Gör: Strukturera upp veckan lite och letar biobiljetter! Jag & bästa C ska snart ut på egen hand! :D
Planer: Vi hade planer idag men en av de inplanerade fick vattkoppor så de bordlades ett tag. Vi har för mycket inplanerat de kommande veckorna för att få bli sjuka nu, men annars hade jag nog åkt iväg och "låtit Leon få det". Jag var själv 13 år då jag fick vattkoppor och det är än idag lätt i toppen på Topp 5 med helvetiska saker man kan uppleva. Det sägs ju att ju yngre man är ju lindrigare är det ju...men, men, det går säkert fler tåg om det skulle kännas med passande då!
Bästa: Att hela familjen är samlade igen!!!
I behov av förändring: Älskade Tofu som rymmer om vartannat! :( Snart får vi lägga till fort efter vårt prefix så att vi blir "Ekonördarna på Lyckobackens fort" om det ska fortsätta. Men...denna gång kröp han under stängslet så vi ska fästa det ner i backen med en tältpinneliknande konstruktion om 1 ½ vecka så vi sätter upp viltstängsel runt tomten...då fasiken ska det vara säkert här!
Leon : Oj så glad han blev då pappa kom hem igår! Han bara borrade in sig mot Johans bröst och ville inte sluta pussa honom! Tårarna bara rann på mig & Johan! Sen fick inte pappa släppa honom på resten av den vakna kvällen, de skulle bara kramas och kramas! Vad underbart det är med kärlek!
Väder: Endast 6 grader varmt nu så i helgen har det onekligen blivit svalare...jag gillar det, då hinner man anpassa sig lite innan sommaren kommer på riktigt!

Malin ♣

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0