Ekogrossist blir butik!

Ekogrossisten Edura som vi köpt eko-blöjorna från har nu startat en fysisk inredningsbutik/ett showroom på Renstiernas gata 19 (nära hörnet av Folkungagatan) som de valt att kalla Grön Interiör.

De skriver själva att de "har sökt all världen kring efter sköna, snygga eko-ting" och att de nu, efter åratal av kunskapssamlande, relations- och kontaktnytande och ett grundligt sökande efter bra produkter av
olika naturliga material, samt inte minst att lära sig om de olika eko-märkingarna, och vad som verkligen är ekologiskt, fått ihop ett stabilt sortiment.

I butiken finns sängar, madrasser, täcken, kuddar, lakan, frotté, mjukisdjur, kontorsstolar (som enligt utsago ska vara sagolikt sköna!) och en massa smått och gott för hem och kontor i underbara ekologiskt framställda
naturmaterial. Dessutom eko-lyx i form av gudomligt gott kaffe, läcker choklad, fräscha téer och härliga hud- och hårvårdsprodukter samt t. o. m. städ- och tvättprodukter med äkta eteriska oljor - biologiskt nedbrydbart, gott och snyggt!

Butiken kommer att hållas öppen måndag - fredag kl. 11 - 19 och lördag - söndag kl. 11-16.


Då vi tyvärr inte kan vara där på invigningen den 1 juni (jättetack för fin inbjudan!) så önskar vi Kasja & Stefan all lycka & välgång från Lyckobacken och hoppas på en smasching-succé!

Kolla in hemsidan för mer inspiration!

Malin ♣


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0