För ett bra tag sedan köpte jag dessa tuml...

dsc04608 (MMS)

För ett bra tag sedan köpte jag dessa tumlade hematitstenar via vår bokklubb Vitalis. Hematit är en blodssten som bl.a. jobbar mot blodomloppet, de röda- och vita blodkropparna och Hb-värdet i kroppen. Just nu, som alltid på våren drar jag i mi 2 flaskor Blutsaft, äter extra mycket blåbär, torkade osvavlade aprikoser och färsk babyspenat mot för vad vi gör annars och då tänkte jag att dessa kunde vara ett bra komplement i jakten på ännu högre järnvärde! :D Dessutom är det otroligt avslappnande att rulla de i handen för en avstressande effekt!


Kommentarer
Postat av: Vicky

Oj vad intressant! Just med tanke på att jag i går fick reda på att jag har allvarlig blodbrist. Detta i kombination med min hårda träning har alltså inte varit en bra kombination. Jag har gått med mjölksyra i hela kroppen som aldrig gett med sig, inflammationer som aldrig läkt och som spridits sig, domningar i kroppen... jag svarade lyckligtvis negativt på fibromyalgi. tillråga på allt så gick jag nyligen in i väggen också. Fatta att man tror att man håller på att förlora greppet. Men nu ska jag få upp blodvärdet och ta hand om mig själv! :) Ska kolla upp de där stenarna.



Tack för en fin blogg.

2010-05-05 @ 09:42:44
URL: http://vivresavie.blogg.se/
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Vicky: Du MÅSTE ta hand om dig! :D kramar om Det finns även smycken i hematit hos Amuletten,



http://www.amuletten.net/advanced_search_result.php?keywords=hematit&search_in_description=1&osCsid=a5802fae1a4e6a8be7edadd3eda5e5c4



om man känner att de är lättare att bära. De hjärtan man ser lite mitt på sidan har jag ett av, perfekt med en läderrem i!



Stort lycka till och tack för ditt fina beröm!



Kramalin

2010-05-06 @ 06:06:10
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0