Dagens humör

Idag känner jag mig "vårig" i både hjärta och själ! Ute är mulet men det liksom spritter i kroppen på mig av förväntan och jag känner mig full av tillförsikt inför framtiden! Fast allt redan är så bra så kan det bara bli bättre liksom. Förstår Ni hur jag tänker? Det är ljusare ute och dagarna och kvällarna blir längre. Om ett par veckor ska vi rensa rabatten och städa upp ute. Ta fram utemöbeln och inviga grillen för säsongen. Sitta ute på kvällarna med en filt runtom sig och se folk passera. Men främst; vi ska ha nära och kära hos oss som får dela lugnet.

Igår blev en trevlig men hektiskt dag så idag efter fika-främmandet ska vi bara mysa i lugn och ro, äta gott och se gamla svart-vita skräckfilmer från 20-talet. Det är söndagsmys på hög nivå!

Nu är det dags för gröt på dinkelmannagryn tll frukost, fixa till sig lite; hoppa in i organic-leggings och en stooor, mjuk stickad tröja, och sedan ut på en promenad med Lotus och Johan ♥.

Vad ska Ni göra idag?


Kommentarer
Postat av: Sara Sofi

Ok, det har tagit tid innan jag tog mig till din blogg tyvärr, vilket beror lite på att jag har varit sjuk nästan hela detta år (kan förklara vid ett senare tillfälle), men i alla fall, nu är jag här och av det jag ser kan jag bara säga: det går ju inte att vänta sig mindre än en grym, strukturerad, intressant blogg från en så intressant och kreativ person som du är. :) Verkligen bra gjort.

2008-04-06 @ 13:31:16
Postat av: Erika

Ja, det är verkligen härligt att det håller på att bli vår nu =)

Denna helg har vi inte gjort så mycket, var på inflyttningsfest igår och det var skoj. Idag så tar vi det bara lugnt och jag ska snart knalla iväg till ica och köpa ingredienser till middagen. Sen är det disk och tvätt som väntar.

Hoppas att du har en bra söndag!
Kram

2008-04-06 @ 14:23:12
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: Malin Harju

Sara Sofi: Hej tjejen! Tack för dina fina ord! :) De värmer!
Tråkigt att du varit sjuk, vi får verkligen ta och prata om det! Kommer du hem något framöver? Vore jättekul att få ses lite!
Hälsa P och G!
Kramalin!

Erika: Lät som en skön och lugn helg tycker jag! Vi har bara myst även om vi myst med en massa olika! :)

Nu degar vi lite och idag blir faktiskt (hör och häpna) hämtpizza från Helenas!
Gott, har inte ätit det på över 2 år tror jag!

Ha en fortsatt skön söndag!

Massa kramar!

2008-04-06 @ 14:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0