Tisdags-tankningen

Ikväll ska jag tanka kraft hos min bästa C! Efter att ha mått pyton i slutet av förra veckan och under delar av helgen så känns det skönt att vara tillbaka igen. Behöver få sitta och bara vara fast ändå känna mig fullt medveten! Idag är en sådan dag!
Hoppas på gott té, en massa prat och mys!

Dessutom har jag en liten present till raringen min...Åh, det är så kul att få ge bort saker!

Hur ser Er tisdag ut?


Kommentarer
Postat av: Susanne

Min tisdag är inte särdeles mysig. Jag har precis kommit hem från en handlingstur på ICA. Antti har åkt iväg för att träna. Jag skulle gå på opera, Poet and Prophetess, i kväll, men den blev inställd på grund av sjukdom. Hur tråkigt som helst. Men jag går på torsdag istället. Det trevliga är ju att det gick så bra för hundarna i helgen. Det kan jag leva på ett tag. Ska du följa med till Sundvsall i maj på utställning? Vi kan hämta upp dig och Lotus på vägen. Nina och Kicki kommer uppkörandes. Vi saknar er i utställningsringarna! Nu ska jag ta mig en kopp krav- och rättvisemärkt kaffe.

Kramar till er alla (och allra helst Lotus)

2008-04-01 @ 20:16:06
URL: http://www.simplesite.com/whippeternal
Postat av: Malin Harju

Susanne: Tråkigt med inställd opera! :( Tur att den går igen!

Ja, det är ju verkligen jättekul att de är så duktiga! Vi är så stolta här nere ska du veta! :) Vi kommer inte att följa med till S-vall, vi saknar er men inte utställningsringarna! ;) I maj är jag dessutom i Paris på bröllopsresa så jag tänker enbart ägna mig åt det! ;)
Härligt att du dricker vettigt kaffe, det blir liksom så mycket godare då!

Må så gott allihopa, och Lotus kramar er tillbaka!

Kramalin

2008-04-02 @ 04:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0