Helg!

Efter en vecka fylld med förkylning och mys är det äntligen helg! :) Det var skönt att vara tillbaka på jobbet igår för nu hinner helg-feelingen infinna sig trots att jag var hemma i början av veckan!

Jobbar kort idag och ska till skomakaren i några ärenden då jag slutar. Ni kommer väl ihåg att det är bra eko-tänk? Att t.ex. klacka eller sula om ett par redan befintliga skor för en billig penning och sedan fortsätta använda dem ett par säsonger till! (Speciellt med vår billiga skomakare, han tar ett par tior för det!) Det är ju så; det bästa är ju att inte köpa nytt utan återanvända det som finns.

I helgen blir fortsatt kurering av förkylning, trimmning av håret på oss båda, sovande i otaliga timmar och förmodligen ett besök på Star Wars-utställningen. Har även fyllt skafferiet med lite goda téer så det ska mumsas också!


Kommentarer
Postat av: Malin

Gud vad billigt. I Göteborg/Stenungsund får man betala minst 200 kr för halvsulning. inte så kul.

2008-08-30 @ 09:50:06
Postat av: Malin Harju

Malin: 90 :- fick jag betala för att få nya klcakr på mina kängor samt att han skulle laga en "skinn-flärp" på Johan's vinterkängor (som redan är second hand dessutom). Helt otroligt! Det är dessutom en petnoga man så det är riktigt hantverk man får tillbaka!



Härligt att det är billigt för då blir det ju lönsamt att återanvända. Ska man betala flera hundra är det kanske inte ens värt det!



Kramalin

2008-08-30 @ 10:03:06
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0