Mycket ost just nu!

Ost- och delikatessbutiken i stan gör de just nu reklam för en ekologisk ost på deras trottoarpratare! Härligt! Har dock inte hunnit gå in och sett var det är för sorts ost eller vad den kommer ifrån, tänkte kolla in det imorgon, fredag, då jag är ledig om tid ges.

Från Gideå Get kan man dessutom beställa den godaste fetaosten som går att uppnå! Jag har beställt en stor leverans vid något tillfälle och de har levererat den till ett lämpligt ställe i stan. Jag går bara och väntar på att de ska försöka sälja in sin produkt till fler mataffärer i stan så att den blir lättillgängligare. De brukar även sälja sina ostar på Bondens marknad på torget varje höst.

Nu blev jag sugen på ost! ♣

Kommentarer
Postat av: Nadia

Mmmmm ost e gott!
Jag gillar Änglamarks KRAV-märkta! Men den i delikatess butiken måste ju kollas upp!
Gideå Gets goda ostar säljer min pappa faktiskt! De är gamla goda vänner dessutom! Men den går inte att köpa i "min" butik. Borde be dem ta hem den för det kan de säkert!

2008-03-01 @ 15:19:07
Postat av: Malin Harju

Nadia: Den hette Carpe Diem (så underbat vackert) och hade en fetthalt på 31 %. Den klassades som familjeost och den var jättegod, lite krämig men ändå lätt att skära och fyllig i smaken!

Lätt värd att rekomendera!

2008-03-02 @ 08:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0