Eko-polar

Polarbröd som ligger i Bredbyn bara en bit utanför Ö-vik är ett av Sveriges största bagerier och man exporterar till flera länder utöver Sverige. Nu följer man upp sitt klimat-tänk med att lansera KRAV-märkt bröd. Detta efter att tredje generationen i familjeföretaget nu tagit över. Åh, sådant gillar vi! Modernt och ett tänkande som är i tiden!

Heja Polarbröd!


Kommentarer
Postat av: Nadia

Visst är det bra! Det har jag efterlyst länge! Jag missade att läsa hela artikeln, ska leta fram den, men sambon sa att det går bara att köpa brödet på typ fyra ställen i Sverige, och ett av dem är inte Öviks kommun... Så nu har jag surrat med en killkompis, som också gillar KRAV-produkter, och han har en brorsa som jobbar på Polar i Bredbyn. Han ska försöka fiska fram brödet genom honom!
/Nadia

2008-02-06 @ 10:05:21
Postat av: Malin Harju

Nadia: Surt att det inte kommer att säljas i produktions-kommunen, men, men. Tycker att Polarbröd borde rida ytterligare på eko-vågen som nu drar fram...hojta om du hittar något så kan man få en recension. Visserligen bakar vi allt bröd själva, men det vore skoj att veta exakt hur gott det är. För att det är gott tvivlar jag inte på!

2008-02-06 @ 11:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0