Lotus ställer KRAV

På bloggen Hellre hållbart fick jag tips om att Magnusson Petfood säljer ett KRAV-märkt hundfoder som låter som att det skulle kunna passa Lotus rätt bra. Samma dosering som nu, enda skillnaden är att detta ska blötläggas 10 min. innan det serveras men på det viset åt han då han var valp så det är nog inga problem. Han har smakat Magnusson's ugnsbakade foder tidigare och gillat det ordentligt. Husse och matte gillar dessutom att det tillverkas här i Sverige så att det inte är samma långa transportsträckor!

Vi ska kolla med Regina's om de kan ta hem detta då Lotus ätit upp den påbörjade 15 kg's säcken för det var dyr frakt om man beställde direkt från tillverkaren, i alla fall om man beställde ensam. De hade även ekologiska hundkex som lät "goda". Tror att de i storleken SMÅ skulle kunna passa perfekt som belönings-godis eller passa i de aktiverings-"pussel" vi har åt Lotus.

Klart vovven ska äta lika bra som vi! Miljövänliga bajspåsar har vi redan men det här med maten känns det verkligen som att vi vill göra något åt även om vi är nöjd med det nuvarande. Saker kan alltid blir bättre, eller hur?


Kommentarer
Postat av: Nad

Häftigt!!!

2008-07-25 @ 16:20:56
Postat av: Malin Harju

Nad: Javisst! Det ska bli spännande att prova!

2008-07-26 @ 10:04:41
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0