Varma mackor
På bottenskivan lägger jag keso i ett ganska rejält lager (jag gillar keso) och på det lägger jag tunnt skivad röd lök och klippta soltorkade tomater. Peppra med lite svartpeppar och lägg på topp-locket. Himlans enkelt och egentligen lite bara som att byta ut den vanliga osten. På "vanliga" varma mackor har jag ofta ost, senap och ananas eller ost, tomat och örtkrydda eller mozarella, soltorkade tomater, pesto, röd lök och basilika-blad.
Hur gör ni era varma mackor?
♣
Tack så mycket, ska göra den varianten nästa gång det vankas varma mackor. Ska komma ihåg att handla keso någon dag. Det finns risk för att det blir varma mackor till middag på lördag. M ska spela på ett bröllop och de brukar få käk där så då får jag lite mer ensamtid, hehe!
På mina vanliga varma mackor så brukar det vara skinka, tacosås, tomatskiva/ananas, ost och pizzakrydda. Din vanliga med mozarella lät också smarrig.
Ja, du får hojta till när det blir dags att kika på spelning så pallrar jag mig dit jag med ;o)
Mysig kväll på dig.
Kramar!
Erika: Bröllopsspelning? Spännande! Hela bandet eller bara M och någon till?
Du ser, ensamtid är rätt gött som sagt, på lördag tänkte jag äta spenatsoppa med ägghalvor, den är grym!
Ha det så bra idag!
Kramalin
Det är hela bandet som ska dit och spela, blir en helkväll för dem eftersom de ska spela 3 set á 45 minuter som det hörs =)
Erika: Fasen va' coolt att ha den typen av band på en bröllopsfest! Måste vara riktiga rockers som gifter sig?
Jag brukar steka strimlad kycklingfilé och krydda upp den ordentligt, samt nån god och stark ost till. Tomat eller om jag inte har färska, tomatpuré. Mums!
Frida & Leo: Lät gott med, inte för att jag äter kyckling, men ändå!