Krafsande hund i natten

Som ni rendan förstått sover Lotus i våran säng. Han är en rätt frusen liten herre som gärna vill krypa ner under täcket. Men ibland blir det ju för varmt så då ska han upp. Så där håller han på på nätterna, tyst och ljudlöst så att ingen vaknar.
Då han ligger under täcket vill han gärna ligga hos Johan men då han ligger ovanpå täcket är det mina fötter som hägrar. Han vill aldrig ligga uppe vid våra ansikten och det är skönt, han ligger nere vid fotändan då han sover.
 
I alla fall så kommer han inte under täcket själv utan brukar då krafsa lite på husse som då lyfter täcket och släpper in honom, varpå han då rullar ihop sig till en liten boll och drar en djup suck.

Johan sover bäst på sin vänstra sida, liggandes på sidan, och jag sover bäst på min högra sida, liggandes på sidan. Det har blivit så att jag och Johan alltså sover bortvända från varandra större delen av natten och detta har gjort att Lotus fått ett rätt stort utrymme i våra bens böjar, det är alltså det han vill åt. Inatt krafsade han som vanligt på Johan för att han frös, Johan öppnade täcket och släppte in honom varpå Lotus upptäckte att Johan inte låg så att det blev en bekväm böj för honom. Han stod alldeles stilla en liten stund sedan tog han helt sonika tassen och krafsade på Johan's rumpa så att han skulle förstå att han skulle böja benen lite!

Tyckte det var lite coolt, snacka om egocenstriskt agerande med totalt noll respekt för någon annan! 

 

Ni ser, han tar inte upp så mycket plats i sängen eftersom han ligger så ihoprullad.


Kommentarer
Postat av: © Katta

Haha ;D

2008-06-12 @ 07:37:55
URL: http://fakkors.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Katta: Ja, visst är det lite humor? ;)

2008-06-12 @ 07:40:30
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0