Fikon- och fetasallad
Kvällens middag kommer att bestå av en fikon- och fetasallad som serveras med vitlöksbröd.
Jag tänker använda ekologisk ruccolasallad från Swegro, färska fikon i klyftor, smulad ekologisk Feta-ost från Fontana, miniplommontomater i halvor från ICA, I ♥ eco, och tunnt strimlad rödlök. ICA's ekologiska olivolja extra virgin får ringlas över tillsammans med flingsalt och Sommarlängtan från Änga Gård.
Stek ca. centimetertjocka skivor av lantbröd i lika delar ekologiskt smör och rapsolja med 3 skalade, hela, vitlöksklyftor. Låt rinna av på hushållspapper och ät till salladen.
Vad tror Ni, hit eller miss? ;)
♣
Jag tänker använda ekologisk ruccolasallad från Swegro, färska fikon i klyftor, smulad ekologisk Feta-ost från Fontana, miniplommontomater i halvor från ICA, I ♥ eco, och tunnt strimlad rödlök. ICA's ekologiska olivolja extra virgin får ringlas över tillsammans med flingsalt och Sommarlängtan från Änga Gård.
Stek ca. centimetertjocka skivor av lantbröd i lika delar ekologiskt smör och rapsolja med 3 skalade, hela, vitlöksklyftor. Låt rinna av på hushållspapper och ät till salladen.
Vad tror Ni, hit eller miss? ;)
♣
Kommentarer
Postat av: K
Låter förträffligt! helt klart en hit!
Postat av: fanny
åh va glad jag blev :D tack! va mysigt att vakna med ett leénde på läpparna! hoppas du får en mysig dag! massa kramar!
Postat av: Malin Harju
K: Det tror jag med!
fanny: Varsågod, men jag menar det!
Ha en mysig dag du med!
Kramalin
Trackback