Denna dagen

Känner mig krasslig idag. Rinnande ögon, halsont och små-stingande känslor i vänstra örat. Känns opassande med en Paris-resa endast 2 dagar bort, så jag är hemma från jobbet. Törs inte riskera denna resa då vi äntligen kommit hit. Speciellt inte då man har det jobb man har och utsätt för underbara små barns baciller regelbundet!

Ska såklart inte göra mycket fysiskt idag eftersom tanken är att jag ska vila och mota förkylnings-Olle i grind, men lite mentala saker tänkte jag ägna mig åt. Jag kommer att skänka några varma tankar till Kina och de rådande omständigheter som är.  Jag hoppas att denna ekonomiska supermakt kommer att upptäcka karma-lagarna och kanske behandla sina egna invånare, Tibet och Dalai lama bättre efter detta. Ibland krävs mycket för att man ska komma till insikt, i detta fall är det kanske så. Landets styrning behöver inse att de inte har rätt att styra och ställa som de gör över andra, fredliga länder. Hoppas detta blir ett uppvaknande. Kommer även att visualisera vår resa och dricka mycket juice och äta grapefrukter (eller "röd besch" som barnen på jobbet säger eftersom vi jobbat med våra sinnen och under smak-delen åt grape för att känna hur beskt smakar!) för att proppa mig full med C-vitamin. Detta ihop med järnberikade saker som persilja och färsk spenat borde göra susen. Bananer är jag också alltid sugen på då jag känner mig krasslig så jag mosar nog ett gäng och äter. Mmm...

Tänkte läsa "The Secret" och verkligen ta in de stycken jag läser. Brukar läsa i den regelbundet, som en Bibel, men nu har Johan läst den så jag saknar den.

Allt ovanstående utförs såklart oduschad med flanell-pyjamas. Så är det bara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0