Thank God It's Friday!

Detta inlägg handlar inte om TGI Friday's meny utan om mina extremt trevliga planer för dagen. :)

Nu på morgonen ska jag bli klippt, ty sedan mitt hår sattes på utsparning så har det växt något så vansinnigt. Måste trimma till det för annars kommer jag att se ut som en rufs-tufs. (Sedan om det är hemskt att se ut så, det lämnar jag åt de lärde att tvista om!)

Efter det ska jag och Lotus städa lite och göra helgfint och sedan bege oss till mormor för en mys-stund. Ska bli härligt att få sitta och surra lite! :)

Efter lunch här hemma ska jag hämta ut ? till Paris-resan på banken och sedan ska jag på massage hos en tjej som är ny-utbildad. Detta är inte istället för mina besök hos mitt B, utan ett komplement. Denna behandling knäcker och rätar ut mer, och det behövs nu. Jag som aldrig brukar ha ont i nacken eller ländryggen har kännt av det ett par veckor nu. B ska jag till då vi kommer her från bröllopsresan för hos henne får jag ju taktil-massage och det är för mitt rena välmående!

Kvällen kommer att spenderas på en typ av personalfest med hela skolan där vi på förskolan jobbar, och det ska bli trevligt. Tror dock det blir en relativt trevlig kväll.

Hur ser Er fredag ut?


Kommentarer
Postat av: Erika

Hoppas att du har en supertrevlig och rolig kväll, gumman!

Själv tar jag det bara lugnt, slapparfredag =)

Kramar!

2008-05-09 @ 21:39:15
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: Malin Harju

Erika: Tack vännen! Trevligt var det! Men nu blir det mys ikväll istället. Bror och fästmö kommer hem från Thailand så jag hoppas de hinner stanna till här innan de åker tillbaka till Umeå. Vill kramas lite!

Må bäst, vännen!

Kramalin

2008-05-10 @ 09:31:02
URL: http://www.ekoblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0