En synbar skillnad

Tidigare hade jag glasögon men tyckte jag såg så pass bra ändå så på sikt hamnade de i en låda. Efter jul och speciellt de sista 3-4 veckorna tycker jag att jag sett så pass mycket sämre, dag har som dubbelseende och blir ofta trött i huvudet. Detta kombinerades med ett tryck bakom ögonen och en konstant molande huvudvärk, jag som aldrig har ont i huvudet.

Efter en tid för synundersökning i helgen så visade det sig att min syn inte på något vis var bra och att jag snart måste ha glasögon för att få köra bil. Mitt vänstra öga såg jag i princip ingenting på, något som det högra (där synen är bättre och alltid har varit) jobbar hårt för att kompensera.
Eftersom jag såg så pass dåligt kändes det inte så kul att köra bil sommartid utan glasögon eftersom man oftast har solglasögon då, så det blev ett par med polariserande glas och ett par "vanliga". Solglasögonen blev ett par i pilotmodell (jag har annars gärna haft pilotsolglasögon så detta kändes som ett långsiktigt val) med guldfärgad båge och brunfärgat glas och den vanliga blev en rätt stor, men ganska diskret, modell i titan.

Om 2-3 veckor kommer de båda paren så då får ni hissa och dissa här på bloggen!



 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Visste du att synen kan försämmras tillfälligt då man blir mamma?

2009-04-13 @ 09:23:24
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Petra

Spännande att få se!

2009-04-13 @ 20:09:19
Postat av: Anonym

Lisa: Ja, jag vet. Men jag hade dålig syn även innan. :)



Petra: :)

2009-04-13 @ 21:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0