Glad påsk!

DSC00611.JPG

Vi önskar alla läsare en fantastiskt fin påsk! Hoppas påskägg välfylld med eko-godis hittar fram till er och att ni får en massa skön, ledig tid tillsammans med folk ni tycker om!

Bloggen tar ledigt till och med söndag (eventuellt kommer ett MMS-inlägg eller två) till förmån för trevligt umgänge, en massa packande av flyttkartonger och tonvis med mys med älskade lill-familjen och återkommer på måndag, bl.a. för att kora vinnarna i tävlingen! Så se till att tävla för er chans att vinna bra priser!

Kramalin


Kommentarer
Postat av: Anna Kittybloggarn

Glad påsk till dig och familjen! Vi packar också flyttkartonger nu. Det är spännande. Jag länkar till dig i dag i samband med att jag bloggar om gula ärtor. En matråvara som kanske är lite glömd?

2009-04-09 @ 10:16:23
URL: http://bloggenomkittydrew.blogspot.com/
Postat av: Anna Kittybloggarn

P.s när jag var liten innehöll påskäggen även något vettigt. Typ ett par söta strumpor eller hårspänen. Ja någon sak i allafall som fick rum i ett litet påskägg. Jag gillar såna påskägg och är inte så beroende av att äggen ska innehålla godis. Läste på naturksyddsföreningens hemsida om ekologiska och miljösnälla påskägg. Trevlig sida hela tiden. :)

2009-04-09 @ 10:18:25
URL: http://bloggenomkittydrew.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0