Ciprian's glass

Nu lanseras glassen Ciprian's, en svensk premiumglass gjord på svenska ekologiska råvaror av högsta kvalitét. Genom att naturliga ekologiska råvaror och rättvisemärkta produkter används gör glassen gott - både för smaken och för ditt samvete.

Ciprian's är ny i dagligvaruhandeln men har tillverkats efter samma anrika recept i över 100 år av ett familjeföretag där passionen för glass ärvts i generationer. Sedan 1911 har familjen Ciprian tillverkat sin glass av naturliga, svenska råvaror med ambitionen att erbjuda glass av hög kvalitét och med rena smaker. Alla ingredienser är ekologiska och merparten av de få ingredienser som importeras är även Fair Trade-märkta, såsom t.ex. kakao, kardemumma och vanilj.
Basen i produktionen är det recept som Pietro Ciprian tog fram när allt började och under åren har fler smaker och sorbeter lagts till utbudet. Glassens höga kvalitét gör Ciprian's till ett måste för livsnjutare. Representanter från familjen Ciprian är stolta över att kunna erbjuda sin goda glass till svenska glassälskare. Svenskarna är inte bortskämda med premiumglass gjord av ekologisk mjölk, grädde och ägg från svenska gårdar, menar de. Glassen är dessutom helt utan onödiga tillsatser och smaksatt med äkta ingredienser. Alla glassar är KRAV-märkta, ingredienserna är ekologiska och vissa även fair trade, säger Maggie Ciprian-Olevik, VD för Pipersglace

Ciprian's har 8 smaker krämig gräddglas och 4 fräscha sorbeter. Familjen Ciprian's svenska och italienska anor har inspirerat smakerna i sortimentet; det finns svenska smaker som hallon, hjortron och blåbär samt citronsorbet med italienskt ursprung, men nu lanseras ytterligare två italien-inspirerade glassar; vit nougat och stracciatella. Maggie säger att företaget regelbundet gör kontroller för att säkerställa att råvarorna håller den höga kvalitét man eftersträvar. Alla ingredienser som används har full spårbarhet, vilket är en god garant för konsumenterna.

Ciprian's har tidigare funnits på caféer och restauranger och lanseras bägare om 500  ml. och 160 ml. till dagligvaruhandeln. En ytterligare nyhet för alla glassälskare är att Ciprian's glassortimentet under våren 2009 kommer att kompletteras med pinnglass, så håll utkik efter deras chokladdraperade gräddglass i två smaker! Härligt med ekologisk pinnglass tycker jag! Tänk när man kan bjuda Leon på en sådan en varm sommardag!


Kommentarer
Postat av: Nadia

Helt underbart! Särskilt pinnglassen som man kan välja till barnen!

2009-02-16 @ 21:47:28
Postat av: Malin Harju

Nadia: Ja, det är så himla bra! Undrar om den är god?

2009-02-17 @ 07:51:16
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0