Oh my God!

Herregud vilken timme!

Johan och jag tänkte mysa tillsammans över en fredagslunch. Han bestämde sig således för att köpa pizza (vilket vi gör ca. 1 ggr/år) och komma hem med. Han ringde och beställde och jag ville ha ananas, banan, curry och svamp på min. Killen som tog emot samtalet frågade flera gånger om det skulle vara salami på, varpå Johan sa nej och upprepade mina önskemål.

Då Johan hämtat pizzorna och är på väg hem blir han nedringd till jobbet eftersom det strulade med datorerna där. Han slänger in min pizza, tar med sig sin och där for vår mysiga lunch sin kos. Jag öppnade min kartong, hungrig som jag var, bara för att upptäcka att det är ost och SALAMI på min pizza. Tänkte att jag väl kunde peta bort salamin och äta resten i alla fall. Sagt och gjort, petade bort skivorna och la på ett litet fat som nästan-vegetarian-hunden Lotus fick. Han smaskade och jag tog en tugga. Under osten dolde sig miljarder med bitar av vad som inte kan vara annat än någon sorts skink-färs. Blä! Spottade ut den, slängde pizzan i soporna och bredde några smörgåsrån. Såg att Lotus ätit upp sina bitar så jag tar upp fatet och tar mig en funderare på vad min lunch nu ska få bli, i samma veva hörs ett mystiskt ljud från vardagsrummet. Går dig och ser en glupsk hund moffa i sig de salamiskivor han nyss kräkts upp på orientaliska ryamattan.

Man har roligt nästan jämt! ;)Lärdom: Köp inte pizza och låt Lotus fortsätta vara vego! :)

Kommentarer
Postat av: Annie

Haha, din stackare. Jag vet PRECIS hur det är när det gäller att beställa vego ibland. Riktigt jobbigt kan det bli när det gäller hämtmat och man är vrålhungrig..Lotus fick iaf tillfällig glädje antar jag ;)

2009-02-06 @ 16:03:23
URL: http://viviv.blogg.se/
Postat av: Nadia

Å hej å hå!!! Vilken underlig pizza!Ja vi köper inte pizza ofta heller, men det har känts ok med dom det har blivit. Men på senare tid så känns det allt mindre bra. Mandus äter mer och mer av pizzan och då känns det ännu mer fel. Plus så tycker jag att vår egen pizza är så mycket godare. Men när man itne orkar... så önskar jag att det fanns en KRAV-pizzeria.... suck.....

2009-02-06 @ 16:03:34
Postat av: Lisa

Tanken var ju god iaf..... :-)

2009-02-06 @ 22:54:50
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Annie: Ja, hans helgstart blev minsta sagt toppen!Nadia: Ska vi starta en du och jag? ;)Lisa: Ja, den var ju det! ;)2009-02-08 @ 10:30:12
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Lajsa

Hej! Vad får hunden för sorts mat?

2009-02-08 @ 21:10:06
Postat av: Malin Harju

Lajsa: Lotus får inte vegomat utan äter ett helfoder från Purina Pro Plan.

2009-02-09 @ 10:02:42
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Nadia

Jag har länge saknat hälsosam fastfood och haft funderingar på att starta något men... När jag bodde i Stockholm (jakobsberg) så fanns där ett fastfodd ställe bredvid NK där allt var KRAVmärkt och jättegott! Tyvärr så tror jag att det inte funkade mer än som nyhetens behag... så de fick klappa igen... Men det var länge sedan. Så undrar om det kanske poppat upp igen för nu är det ju verkligen i ropet igen!

2009-02-09 @ 11:55:18
Postat av: Lisa

Åh fyfan vad drygt.

Beställ på castello eller helenas där får man vad man önskar sig.

2009-02-09 @ 17:50:46
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Nadia

Ja vi beställer från Matkompaniet och har aldrig fått fel. Och då lägger jag till och drar ifrån ingredienser :)

2009-02-09 @ 21:44:22
Postat av: Malin Harju

Nadia: Ja, det är ju verkligen i ropet nu, hoppas nån hakar på!Matkompaniet är bra, men vi har testat Tre Kronor (gamla Nolagrillen) och det var toppengott där!Lisa: Ha, ha, det var på Helenas vi beställde!

2009-02-10 @ 08:58:33
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0