Nej...
Fick nyss mail från Sjölunda gård om att det är gelatin från ekologiska grisar i geléhallonen. Då vill jag inte äta dem.
Bild lånad härifrån.
Trist, hade gärna bjudit Johan på ett hjärta eller två på Alla Hjärtans dag!
♣

Trist, hade gärna bjudit Johan på ett hjärta eller två på Alla Hjärtans dag!
♣
Kommentarer
Postat av: Malvalin
Gelatin är så onödigt att till. Det är ju äckligt att ha i förtäring. Tack och lov finns gelatinfritt numera. Men varför gelatin? Jo, jag vet varför, rent konsistensmässigt alltså, men obehagligt är det.
Kram Malin
Postat av: Lisa
Vart hittade du dom?
jag vill också ha.
Postat av: Lisa
NEJ JAG LÄSTE FEL!
FAN VAD DÅLIGT :(
Postat av: Malin Harju
Malvalin: Jag vet, så onödigt. Och så trist. Jag ville verkligen mumsa i mig dem!
Lisa: De kursiverade (snedställda) orden är länkar i mina inlägg. De säljs via Sjölunda gård.
Trackback