Nej...

Fick nyss mail från Sjölunda gård om att det är gelatin från ekologiska grisar i geléhallonen. Då vill jag inte äta dem.

Hjärtan_ask Bild lånad härifrån.

Trist, hade gärna bjudit Johan på ett hjärta eller två på Alla Hjärtans dag!


Kommentarer
Postat av: Malvalin

Gelatin är så onödigt att till. Det är ju äckligt att ha i förtäring. Tack och lov finns gelatinfritt numera. Men varför gelatin? Jo, jag vet varför, rent konsistensmässigt alltså, men obehagligt är det.

Kram Malin

2009-01-30 @ 11:50:52
URL: http://malvalin.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Vart hittade du dom?

jag vill också ha.

2009-01-31 @ 00:03:18
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Lisa

NEJ JAG LÄSTE FEL!

FAN VAD DÅLIGT :(

2009-01-31 @ 00:04:07
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Malvalin: Jag vet, så onödigt. Och så trist. Jag ville verkligen mumsa i mig dem!



Lisa: De kursiverade (snedställda) orden är länkar i mina inlägg. De säljs via Sjölunda gård.

2009-01-31 @ 09:56:55
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0