Middags-tips!

Kvällens middag fixades redan igår medan gårdagens middag tillagades. Det kändes som om det skulle vara skönt att en dag slippa laga mat.

I frysen hittade jag förvälld broccoli och blomkål från fjolårets laddning från Rekolådan och bestämde mig för att använda dem!

Jag lade ca. 500 gr. förvällda grönsaker * i en gratängform. Sedan blandade jag till en sås med 3 dl. Turkisk yoghurt *, 1 brk. crème fraiche *, ½ dl. vitt vin *, 1 msk. dijonsenap *, 2 pressade färska vitlöksklyftor, salt *, peppar * och 1 ägg *. Blandade om detta och rev över lite ekologisk herrgårdsost. Till det kommer det att serveras eget vitlöksbröd * och en sallad *. Och inte att förglömma; ekologisk förskpotatis! :P

 Bild lånad härifrån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0